El Govern no considera necessari endarrerir el vot de censura contra Bartomeu

La Generalitat de Catalunya, però, estudiarà la proposta del Barça de celebrar el referèndum dues setmanes més tard del previst

La directiva del Barça vol tornar a guanyar temps i endarrerir tant com pugui la celebració del referèndum. El Govern no creu que hi hagi cap impediment de tipus legal ni sanitari per celebrar el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva directiva en les dates previstes, els dies 1 i 2 de novembre, però estudiarà la proposta que el club blaugrana li ha fet aquest dijous de realitzar-lo el 15 i 16 del mateix mes, és a dir, dues setmanes més tard del previst i fora dels terminis marcats pels estatuts.

L’entitat culer ha emès un comunicat amb el qual ha informat que ha manifestat a la Generalitat la seva voluntat de “celebrar el vot de censura amb la màxima seguretat per a les sòcies i socis cridats a participar-hi incorporant totes les observacions rebudes per part del Govern”. “Per la complexitat de l’organització, el club requereix un mínim de 15 dies de preparació, motiu pel qual ha sol·licitat a la Generalitat l’autorització per dur a terme la votació els dies 15 i 16 de novembre, sol·licitud que el Govern estudiarà i respondrà en els pròxims dies”, ha comunicat el Barça.

En la reunió han assistit, per part del Govern, Meritxell Masó, secretària general de la Presidència, Beth Abad, secretària general d’Interior, Marc Ramentol, secretari general de Salut i Gerard Figueras, secretari general de l’Esport. Jordi Cardoner, vicepresident primer, i Òscar Grau, CEO, han estat els representants del Barça en la trobada.

Més informació

Comentaris

    un tipo que vive en Tabarnia Octubre 22, 2020 9:53 pm
    pero ell si, encara no esta acabada la ingenieria financera

Nou comentari