El govern espanyol no vol que es disputi el Clàssic al Camp Nou

El CSD no veu viable que es celebri el Clàssic del pròxim 26 d’octubre al Camp Nou

El Clàssic està sota el focus. Primer ha estat la Lliga qui ha proposat ajornar el Barça-Madrid del pròxim 26 d’octubre per les protestes derivades de la sentència per l’1 d’octubre. Tebas ha proposat canviar l’ordre dels duels, jugar ara al Bernabéu i deixar el partit al Camp Nou per a la segona volta.

Ara, s’ha pronunciat extraoficialment el govern espanyol. Segons el diari As, el CSD no veu amb bons ulls disputar el duel en aquestes circumstàncies. “Tal com estan succeint els fets, no és raonable que es disputi el partit”, haurien dit fonts de l’organisme.

D’altra banda, ni Barça ni Madrid estan d’acord amb l’opció d’invertir els partits i que el Clàssic es disputi primer al Santiago Bernabéu. Tot i les diferents pressions per ajornar el partit, és el Comitè de Competició qui haurà de decidir si finalment el Clàssic s’ajorna o es diputa.

Més informació

Comentaris

  fideli Octubre 16, 2019 9:51 pm
  si no es pot jugar per motius polítics, partit guanyat pel barça per 3 a zero... i llestos.
  Luna Barceló Octubre 16, 2019 9:58 pm
  Ara ja no els basta no fer feina, no dialogar, si no que a més volen ficar-se en temes esportius. Aquest govern del regne antidemocràtic de España ja no sap què fer contra un poble organitzat, pacífic, treballador... com el poble de Catalunya.
  Avui a Gol TV, un apassionant Real Madrid-Corneyá Octubre 16, 2019 10:59 pm
  El que s'hauria de suspendre és la participació d'equips catalans a les lligues castellanes. Les competicions esportives es fan amb amics o rivals, no pas amb una nació invasora que està tocant a mata-degolla. Malauradament, prevaldran com sempre els interessos creats i el botiflerisme nostre de cada dia, que tant han contribuït a la miserable situació actual.
  TSSO Octubre 16, 2019 11:21 pm
  El Gobierno vol estalviar-se un akelarre independentista al Camp Nou i que el vegin a tot el món. És una acció més d'Espanya Global. Ras i curt. La seguretat NO els importa gens.
  odisea Octubre 17, 2019 12:40 pm
  Faltaria mas todos son del equipo trampas robando ligas y champions.el mejor equipo el Barca siempre perjudicado,todo es igual anticatalanismo,pero el dinero si se lo llevan y nunca vuelve.

Nou comentari