Món Esport
El Govern descarta que el Barça debuti a la Champions amb públic al Camp Nou
  • CA

Alba Vergés, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha explicat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que ara mateix és “impossible” que el Barça obri les portes del Camp Nou als seus afeccionats en el curt termini. “Amb la situació d’ara és molt difícil que ens plantegem que hi hagi públic. Ho anirem valorant segons la situació. En aquests moments, però, sembla impossible que puguem acceptar l’entrada de públic al Camp Nou per al partit del 20 d’octubre”, ha valorat.

Cal recordar que la UEFA permet l’entrada de públic als estadis en els partits de Champions League sempre que les autoritats locals també concedeixin el seu vistiplau. En aquest cas, el Barça no té l’autorització del Govern per obrir les portes del Camp Nou als seus afeccionats de cara al compromís del pròxim dimarts 20 d’octubre contra el Ferencváros. I, tenint en compte les mesures que es van anunciar aquest dimecres per contenir el coronavirus a Catalunya, el més normal és que el club blaugrana encara hagi d’esperar força temps més per deixar entrar espectadors al seu camp.

Vergés no s’ha atrevit a dir que no hi podrà haver públic al Camp Nou durant tota la temporada i s’ha limitat a valorar que “ho anirem veient en funció de com avanci la pandèmia”. Sobre la celebració del vot de censura també ha estat escèptica, sobretot tenint en compte que la directiva de Bartomeu encara no ha plantejat cap protocol. “Encara no tenim una proposta del Barça per poder desenvolupar aquesta jornada de votació de la moció amb mesures. Quan la tinguem, ho valorarem. Hem de veure com ho plantegen“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa