Món Esport
Golejada d’escàndol del femení per recuperar el liderat (13-0)
  • CA

El Barça ha golejat sense pal·liatius l’Oiartzun (13-0) en el resultat més escandalós de la temporada per a les noies de Xavi Llorens. Sis gols de Jennifer Hermoso, dos de la jove Aitana Bonmatí, dos d’Olga Garcia, un de Mariona Caldentey, un altre d’Andressa Alves i un darrer de Bárbara Latorre han tornat a situar el conjunt barcelonista al capdavant de la classificació de la Lliga, en un liderat assolit provisionalment per l’Atlètic de Madrid aquest cap de setmana.

Després del desgast físic de París, on les blaugrana no van poder completar la remuntada que les classifiqués per a la final de la Lliga de Campions, Xavi Llorens ha optat per fer descansar bona part de les futbolistes habitualment titulars i realitzar rotacions necessàries per mantenir la forma física fins a final de temporada. Amb Sandra Paños, Leila Ouahabi, Marta Unzue i Alexia Putellas a la banqueta, juntament amb la recent recuperada Andressa Alves, el Barça ha saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva amb Laura Ràfols, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Mariona Caldentey i Bárbara Latorre com a novetats a l’onze.

 

Sense fissures en defensa i amb un rendiment altíssim i molt efectiu en atac, les liderades per Vicky Losada i Jennifer Hermoso han golejat l’Oiartzun, sobretot en una primera part que ha deixat molt tocades les jugadores basques. No havien passat ni deu minuts de partit que Mariona i Jenni ja havien situat el 2-0 al marcador, després de dues grans jugades de Losada. La mateixa futbolista de Terrassa ha estat protagonista també en el tercer, amb una passada de cullera per a Bárbara, que ha permès Mariona assistir Jenni Hermoso. Les guipuscoanes han abaixat els braços i els gols han anat caient com la gravetat. Jenni i Aitana Bonmatí, per partida doble, han tancat la primer part amb un 7-0 escandalós.

Golejadora Jennifer Hermoso i retorn d’Andressa Alves

 

La segona meitat ha estat una continuació dels primers 45 minuts. Amb les jugadores de l’Oiartzun desordenades sobre la gespa i amb les blaugrana trencant línies amb facilitat, les de Xavi Llorens han seguit pressionant l’àrea d’Oihana i sumant gols. Una de les grans notícies del matí ha estat el retorn d’Andressa Alves a la competició oficial, després d’un mes fora els terrenys de joc per una inoportuna lesió al turmell. Precisament, la brasilera ha aconseguit el vuitè gol barcelonista, en l’inici d’una segona part sense fre.

 

Jennifer Hermoso, amb sis gols en total, s’ha col·locat al capdavant de la taula de màximes golejadores, superant els 29 de l’exblaugrana Sònia Bermúdez. La madrilenya ja en duu 33, després de sumar la mitja dotzena en un matí brillant. Olga García, que també ha participat en els darrers 40 minuts, ha aconseguit dos nous gols. El tretzè i definitiu l’ha fet Bárbara Latorre, que ha disputat els noranta minuts, essent una de les grans protagonistes de la jornada.

 

Aquest proper cap de setmana, les blaugrana visiten el València, en un dels partits més complicats de la temporada. I ho faran just abans de rebre l’Atlètic de Madrid -el cap de setmana del 13-14 de maig-, en l’enfrontament decisiu, el duel que dictaminarà el campió de la Lliga Iberdrola.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa