Golejada del Barça per descansar de la crisi interna (0-4)

Mentre es van coneixent nous detalls de la crisi interna del Barça femení per la petició del comiat de Lluís Cortés, les futbolistes no saturen. En els darrers partits de Lliga, que són un absolut tràmit, les blaugranes no afluixen. La seva darrera víctima ha estat l’Athletic Club de Bilbao, a Lezama, que ha caigut golejat de forma clara (0-4).

Patri Guijarro ha estat l’encarregada d’obrir el marcador. Ho ha fet al minut 22. Tanmateix, la millor notícia ha estat el debut, amb titularitat inclosa, de Berta Bou. Per si això no fos suficient, Bou ha aconseguit el segon gol de les blaugranes al minut 33. A la segona meitat Asisat Oshoala i Alèxia Putellas han acabat de rematar les basques. A la segona meitat també ha debutat María Pérez.

Les jugadores del Barça només hauran de fer dos petits esforços més poder donar la temporada per acabada, un serà dijous i l’altre dissabte. Aleshores és quan es parlarà de què passa amb Lluís Cortés i l’equip tècnic. En qualsevol cas, les futbolistes continuen donant-ho tot en aquests últims duels, per tancar la Lliga amb 99 punts si aconsegueixen guanyar els dos pròxims compromisos.

Les jugadores del Barça, durant la tanda de penals contra l'Atlètic | FC Barcelona