Món Esport
Giovana Queiroz, nou fitxatge del Barça
  • CA

El Barça ha informat que ha arribat a un acord amb el Madrid CFF per al traspàs de Giovana Queiroz. La jove promesa, de 17 anys, serà blaugrana fins al 30 de juny del 2023 i estarà en dinàmica del primer equip des de la seva incorporació. “‘Gio’ ha rubricat aquest divendres el nou contracte a la Llotja Presidencial de l’Estadi Johan Cruyff, acompanyada del directiu responsable de la secció, Xavier Vilajoana, i del mànager esportiu, Markel Zubizarreta”, ha comunicat el club culer.

“Nascuda al Brasil –d’on són originaris els seus pares–, es va traslladar als Estats Units i, darrerament, a Espanya. Curiosament, ha estat internacional en les categories inferiors de les seleccions de tots tres països. Es tracta d’una davantera polivalent que barreja potència, velocitat i tècnica i, tot i la seva curta edat, ja té experiència a la Primera Iberdrola, on va debutar amb només 15 anys, precisament contra el Barça”, ha especificat el club català en el seu comunicat.

“És un somni jugar al Barça perquè és una molt bona oportunitat per poder seguir creixent i triomfar. Els objectius que em marco són aconseguir molts èxits, tant de bo guanyar-ho tot, i sobretot aportar molt a l’equip. Entrenar amb jugadores amb molta experiència m’ajudarà a créixer i m’anirà molt bé”, ha declarat el nou fitxatge de l’equip de Lluís Cortés.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa