El pròxim diumenge, a partir de les 21.25 hores, La Sexta emetrà l’entrevista que Jordi Évole li va fer a Leo Messi, una conversa que, sense cap mena de dubte, generarà una gran expectació no només entre el barcelonisme, sinó també en el món del futbol. El Mundo Deportivo ha informat que la cadena espanyola es va plantejar que el dia d’emissió fos aquest diumenge passat, 20 de desembre, però que el capità del Barça va demanar que s’endarrerís una setmana.

El motiu, sempre segons el diari citat, té a veure amb La Marató de TV3 que es va celebrar també aquest diumenge i que va recaptar més de 10 milions d’euros per a la lluita contra el coronavirus. Messi no volia que la seva entrevista, que tindrà un impacte mundial, interferís en una jornada solidària anual tan important a Catalunya. La cadena, és clar, va atendre la petició de l’argentí i, finalment, el document no sortirà a la llum fins al dia 27.

Caldrà veure, en aquest sentit, què diu el ‘10’ sobre el seu futur. Durant aquesta setmana està previst que es vagin publicant fragments de l’entrevista per anar fent dentetes, però no serà fins diumenge que sortirem de dubtes.Més notícies

Messi rep el seu setè premi Pitxitxi i envia un missatge d’optimisme al barcelonisme

L’argentí, màxim golejador de la temporada passada, creu que el Barça té opcions de lluitar per la Lliga

Messi trenca el silenci: “Ho he passat molt malament”

L’argentí es despulla emocionalment en una entrevista amb Jordi Évole que s’emetrà el pròxim diumenge 27: “Ara em trobo bé, amb ganes i il·lusionat”

Nou comentari