Frenkie de JongGeorginio Wijnaldum van protagonitzar la imatge de la jornada internacional d’aquest dimarts. Els migcampistes del Barça i el Liverpool, respectivament, van aprofitar el partit de la selecció holandesa contra Estònia, que va finalitzar amb clar triomf local (5-0), per dur a terme un gran gest contra el racisme en l’esport i, més concretament, el futbol.

Wijnaldum va marcar un hat-trick, però la celebració que s’ha fet viral ha estat la de la primera diana. Ell i De Jong es van desplaçar fins al primer pla de les càmeres de televisió i, amb un somriure, van assenyalar el seu color de pell ben diferent. Després es van abraçar amb la resta de companys i van acabar guanyant còmodament el seu darrer compromís de la fase classificatòria per a l’Eurocopa del 2020.

La selecció holandesa, per la seva banda, es va assegurar la seva participació en la fase final de la màxima competició continental que es disputarà el pròxim estiu. No ho podrà fer, però, com a cap de sèrie, ja que ha finalitzat en segona posició, darrere de l’Alemanya de Ter Stegen. Holanda serà el gran rival a evitar en el sorteig del pròxim 30 de novembre.Més notícies

Nou comentari