El gest de Griezmann amb Riqui Puig després de marcar el penal decisiu

El francès va agrair al de Matadepera que convertís en anecdòtic el seu error

“Gràcies, germà”. Aquestes van ser les paraules d’Antoine Griezmann a Riqui Puig després que el migcampista de Matadepera marqués el penal decisiu i convertís en anecdòtic el seu error en el llançament des dels onze metres. El francès podria haver segellat el passi del Barça a la final, però va xutar als núvols i va entregar en safata tota la responsabilitat del món a la joia de la Masia. El jove futbolista no va fallar.

En les seves declaracions a Barça TV, Riqui Puig va confessar que “el meu no estava en el full de Koeman”, però “faltava un jugador i li he dit que volia xutar un penal”. “Volia celebrar el meu primer gol amb el primer equip. I així ha estat”, va afegir. A banda d’evidenciar una gran personalitat, el migcampista també va insistir que ell mai perd el somriure i que “encara que no jugui, les coses em van molt bé”.

“Tinc família i salut. No em puc queixar de res. Si en Ronald em dona algun minut, ho intentaré aprofitar. Si no, continuaré treballant”, va afegir abans de sentenciar que en cap moment s’ha plantejat marxar del Barça: “Això mai. Amb el que m’ha costat arribar al primer equip, ara no tiraré la tovallola”.

Més informació

Nou comentari