La Generalitat insta el Barça a millorar les mesures de seguretat per celebrar el referèndum

El Govern demana al club blaugrana que canviï el protocol presentat a finals de la setmana passada

La Generalitat de Catalunya ha instat el Barça a incrementar les mesures de seguretat en el seu protocol per realitzar el referèndum contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, previst per als dies 1 i 2 de novembre, en la reunió que ha mantingut aquest dimecres el club blaugrana amb el Departament de Salut, el d’Interior i la Secretaria General de l’Esport, segons ha informat TV3.

En la trobada telemàtica s’ha analitzat el protocol de celebració del vot de censura presentat per l’entitat culer la setmana passada. La postura del Govern ha estat clara: vol que el Barça incrementi les mesures previstes perquè es pugui realitzar amb la màxima seguretat sanitària possible en un moment en què el risc de rebrot de coronavirus no para de créixer a Catalunya. Demana més punts de votació i una delimitació de franges horàries per evitar aglomeracions.

Contràriament al que diversos mitjans han informat durant aquest dimecres, de moment la possibilitat d’ajornar o suspendre el referèndum encara no s’ha plantejat. De fet, totes les parts de la reunió s’han citat a una nova reunió de treball a mitjan setmana vinent per tornar a analitzar l’assumpte. Caldrà veure com acaba l’assumpte i si s’acaba celebrant una moció de censura que, pel suport que ha rebut i les circumstàncies que l’han envoltat, ja és històrica.

Més informació

Nou comentari