Món Esport
La Generalitat i el Barça creen un grup de treball per decidir la logística del vot de censura
  • CA

Només un dia després que el Barça enviés un protocol per a l’entrada de públic al Camp Nou en els partits de la fase de grups de la Champions League 2020/21, la Generalitat de Catalunya ha descartat la possibilitat que el partit del conjunt blaugrana contra el Ferencváros, previst pel pròxim dimarts 20 d’octubre, sigui a porta oberta. També ha desestimat que hi hagi públic al clàssic de bàsquet que es disputarà divendres vinent al Palau Blaugrana.

D’altra banda, aquest divendres alguns membres de les conselleries d’Interior, Salut i la Secretaria General de l’Esport –Meritxell Masó, Marc Ramentol, Beth Abad, Gerard Figueras i Josep Maria Argimon– s’han reunit amb diversos representants del Barça, encapçalats pel CEO Òscar Grau. En la trobada s’ha acordat la creació d’una comissió de treball per estudiar l’entrada de públic en els partits de Champions contra el Dinamo de Kíev (4 de novembre) i la Juventus (8 de desembre) i en els compromisos d’Eurolliga de la secció de bàsquet.

A més, aquesta taula de treball també abordarà la logística del vot de censura previst pels dies 1 i 2 de novembre. La proposta de la directiva del Barça és que el referèndum sigui descentralitzat, és a dir, que hi hagi diversos punts on els socis puguin acudir per participar en una jornada democràtica que, per tot plegat, es preveu històrica. “L’objectiu d’aquest grup serà analitzar i validar els protocols elaborats pel club per possibilitar la presència de públic tant al Camp Nou com al Palau Blaugrana, així com els protocols associats a la celebració del vot de censura i la idoneïtat de les dates previstes en funció de l’evolució de la situació epidemiològica”, ha especificat el Barça a través d’un comunicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa