Món Esport
La Generalitat aprova que les eleccions del Barça se celebrin el 24 de gener
  • CA

La Generalitat de Catalunya ha aprovat que les eleccions a la presidència del Barça se celebrin el pròxim 24 de gener, tal com va decidir la junta gestora del club blaugrana a finals de la setmana passada. El Govern ha aprovat el dia en la reunió que han mantingut els departaments de Salut i Interior i la Secretaria General de l’Esport amb diversos representants de l’entitat culer: Carles Tusquets, president de la comissió gestora, Sònia Cano, Joan Manuel Trayter i Ramon Palau.

Segons ha avançat Catalunya Ràdio i han confirmat diverses fonts a aquest mitjà, el Barça encara no ha presentat el protocol definitiu, però sí que ha traslladat a la Generalitat la seva voluntat que els comicis se celebrin en només un dia i no en dos tal com havia previst Josep Maria Bartomeu. El motiu és purament logístic i econòmic. El Govern prefereix que la jornada s’allargui tants dies com sigui possible, però està disposada a acceptar una única data si el nombre de seus és prou elevat.

Mundo Deportivo ha informat, en aquest sentit, que s’ha posat sobre la taula la possibilitat que les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí es converteixin en una de les seus per votar el 24-G.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa