Món Esport
Gavi podria marxar del Barça a canvi d’una milionada

La continuïtat del jove Pablo Gavi al Futbol Club Barcelona no està gens garantida actualment, sobretot des que el president Joan Laporta hagi assegurat públicament que el seu representant, Iván de la Peña, està allargant molt l’acceptació de l’oferta de renovació del Barça i l’està “comparant” amb les propostes d’altres clubs. Això no vol dir que la seva marxa del club estigui garantida, però sí que significa que no es pot donar per feta com s’havia fet fa temps i que l’opció que acabi abandonant l’entitat blaugrana és real.

El Liverpool podria pagar la clàusula de rescissió de Gavi

En aquest sentit, hi ha dues informacions que són molt importants al respecte. Per una banda, el diari Sport assegura que el Liverpool ha ensumat la sang enmig d’aquest debat i es prepara per executar la clàusula de rescissió de Gavi i pagar els cinquanta milions pertinents perquè pugui marxar del Barça unilateralment i unir-se a les files del conjunt anglès. En aquest cas, el Futbol Club Barcelona no tindria cap capacitat de retenir-lo, així que si l’equip dirigit per Jürgen Klopp convenç Gavi amb una bona oferta, el jugador podrà abandonar el club de la mateixa manera que ho va fer, per exemple, Neymar Jr. l’any 2017.

Gavi es vol quedar al Barça, però el club no millorarà la seva oferta

D’altra banda, Mundo Deportivo assegura que, si bé en un inici no van agradar gens a l’entorn de Gavi aquestes declaracions de Joan Laporta, la prioritat del jugador continua sent quedar-se al Barça, lloc on s’ha format des de molt petit, així que el club blaugrana encara té un avantatge considerable respecte a qualsevol altre equip per acabar convencent el jove migcampista andalús. Tot i això, Laporta també ha dit que l’oferta del Barça a Gavi és definitiva i que no hi ha la possibilitat d’augmentar-la en unes negociacions futures.

D’aquesta manera, cal tenir en compte que les possibilitats del club culer de maniobrar en el mercat de fitxatges estan molt limitades i no es poden fer ofertes desorbitades als jugadors. Si Gavi es vol quedar, haurà d’acceptar les condicions actuals del Barça. El més probable és que pugui rebre ofertes molt millors des de fora, així que la decisió estarà entre allò esportiu i sentimental i allò econòmic. En qualsevol cas, si ara el Barça ingressés cinquanta milions d’euros per aquest traspàs, també seria una quantitat de diners que milloraria substancialment les finances del club. L’objectiu de l’entitat blaugrana no és aquest, però tampoc no es farà cap bogeria per Gavi.



Més notícies
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Notícia: Laporta sembra dubtes sobre la renovació de Gavi
Comparteix
"La situació no m'agrada", ha assegurat el president del Barça en una entrevista amb L'Esportiu
Carney Chukwuemeka, jugador de l'Aston Villa | Europa Press
L’exemple que demostra la delicadíssima situació econòmica del Barça
Notícia: L’exemple que demostra la delicadíssima situació econòmica del Barça
Comparteix
El club blaugrana s'ha reunit amb una jove promesa de la Premier League per intentar-la fitxar, però hi ha hagut de renunciar pels problemes financers
Pedri i Araujo, durant un entrenament | FC Barcelona
El millor jugador del Barça 2021-2022
Notícia: El millor jugador del Barça 2021-2022
Comparteix
La columna vertebral de jugadors joves del Barça ha estat la millor notícia d'aquesta temporada
Joan Laporta i Leo Messi, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El motiu pel qual Messi està fart de Laporta
Notícia: El motiu pel qual Messi està fart de Laporta
Comparteix
La Cadena SER assegura que la família de l'argentí vol que el president del Barça deixi de parlar d'ell en entrevistes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a maig 29, 2022 | 11:00
    ton c. maig 29, 2022 | 11:00
    bon vent i barca nova.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa