Món Esport
El gran assenyalat i el gran triomfador del Barça amb la selecció espanyola

Després del partit entre la selecció espanyola i la República Txeca, els jugadors del Futbol Club Barcelona poden donar per tancada la temporada, ja que aquest estiu no hi ha competicions internacionals que lliguin als futbolistes del Barça tal com ja ha passat en sobtades ocasions on, en alguns casos, han acabat tronant lesionats o amb una sobrecàrrega de minuts acumulats. No obstant això, en aquest cas la UEFA Nations League ha permès veure el nivell amb el qual han acabat la temporada alguns jugadors blaugranes, on s’han de destacar dos noms propis per sobre de la resta. I és que no sorprendrà gaire a la gent el fet de dir que Eric Garcia ha estat el gran assenyalat del conjunt de jugadors blaugranes a la selecció, mentre que el futbolista que ha destacat més ha estat Gavi, fent molt bons partits i rendint a un nivell inesperat.

Eric Garcia ha fluixejat en defensa

Aquells que hagin seguit la temporada del Barça estaran d’acord amb el fet que Eric Garia és un gran central per treure la pilota amb el peu des de posicions defensives, però, hi ha aspectes on ha de millorar per fer-se un jugador més complet. I és que amb la selecció ho ha pogut confirmar, puix s’ha vist un Eric que quan ha jugat no li ha tremolat el pols amb la pilota al peu tot i que els rivals pressionessin a dalt. Però, per altra banda, també se l’ha vist feble a l’hora de defensar les pilotes en profunditat dels rivals, sobretot al partit disputat a la República Txeca de fa una setmana, on Espanya va rebre dos gols calcats on Eric Garcia i Iñigo Martínez no van saber recuperar a temps la posició per frenar als davanters txecs o deixar-los en fora de joc quan feien les desmarcades en profunditat.

Gavi, la referència d’aquesta concentració

L’altra cara de la moneda l’ha posat Gavi, que ha fet quatre partits molt bons en el seu conjunt. Ha conduït bé la pilota entre els rivals, ha marcat i ha trencat les línies defensives per enviar les pilotes als davanters, que gràcies a la seva feina només han hagut de rematar la tasca. Si algú de l’equip de Laporta s’ha arribat a qüestionar aquests dies que Gavi no havia de renovar amb el Barça, segur que després d’aquestes exhibicions ja no pensa el mateix. Que un jugador de disset anys s’atreveixi amb tot contra grans seleccions com ho és la portuguesa fa que l’andalús demostri a tot el món la seva projecció com a futbolista, encara li queda força camí per aprendre, ja ho ha dit aquests dies Luis Enrique, però, va pel bon camí per arribar ser una superestrella mundial vestint la samarreta blaugrana.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
De Jong deixa sorprès el barcelonisme canviant el discurs del seu futur
Notícia: De Jong deixa sorprès el barcelonisme canviant el discurs del seu futur
Comparteix
Frenkie de Jong esmenta que no pot dir res sobre el seu futur
Fernando Alonso, pilot de Fórmula 1 | Europa Press
Fernando Alonso treu pit d’un mal resultat que no s’ajusta al seu pla
Notícia: Fernando Alonso treu pit d’un mal resultat que no s’ajusta al seu pla
Comparteix
Fernando Alonso: "Si els McLaren esperaven una errada meva... Improbable."
Nahuel Molina, jugador de l'Udinese | Europa Press
El Barça posa en òrbita aquest jugador revelació pel lateral de la defensa
Notícia: El Barça posa en òrbita aquest jugador revelació pel lateral de la defensa
Comparteix
Nahuel Molina, una variant per si falla Azpilicueta
Charles Leclerc, pilot de Ferrari | Europa Press
Tràgic cap de setmana per Ferrari, que no n’aprèn, i llença el mundial
Notícia: Tràgic cap de setmana per Ferrari, que no n’aprèn, i llença el mundial
Comparteix
Max Verstappen guanya a Bakú i Ferrari abandona tots dos monoplaces

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mn a juny 13, 2022 | 12:29
    mn juny 13, 2022 | 12:29
    zero interés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa