Món Esport
Gavi segueix els passos de Pedri
  • CA

El migcampista andalús Pablo Gavi és una de les poques alegries del Futbol Club Barcelona aquest curs. Ja va començar a destacar de forma destacable a la pretemporada, però un cop han començat els partits oficials, el jove futbolista de només disset anys ha confirmat que ha nascut una estrella. El tècnic neerlandès Ronald Koeman el va començar a convocar per al primer equip des de bon començament, ja que ell té fitxa del filial, i s’ha anat guanyant un lloc en la rotació del Barça fins al punt de ser fins i tot titular. El seu atreviment, la seva guspira i, sobretot, el seu talent descomunal, el qual desprèn per tot arreu, li han valgut poder fer realitat el seu somni amb el club blaugrana.

Ara bé, de la mateixa manera que va succeir amb el migcampista canari Pedri González la temporada passada, la temporada fulgurant de Gavi no s’acaba al Barça. El seleccionador Espanyol Luis Enrique Martínez ha fet pública la convocatòria per disputar la Final Four de la UEFA Nations League i la gran sorpresa ha estat veure que el jove migcampista andalús és un dels escollits per representar La Roja en aquesta competició que ha estat creada darrerament. D’aquesta manera, el Barça porta quatre jugadors a la selecció espanyola: Sergio Busquets, Eric Garcia, Pedri i Gavi. Jordi Alba està lesionat i Ansu Fati encara es troba en procés de readaptació, per la qual cosa Luis Enrique ha preferit que es quedés a Barcelona.

En la roda de premsa posterior a la convocatòria, Luis Enrique ha explicat que segueix Gavi des de fa temps i que, ara que ha esclatat, vol “confirmar allò que he vist”. El tècnic asturià sempre dona oportunitats als futbolistes espanyols joves que despunten durant la temporada. D’altra banda, també cal destacar que Luis Enrique ha descartat del tot que pugui convertir-se altra vegada en entrenador del Barça, un cop el càrrec de Ronald Koeman es troba més discutit que mai.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman necessita un miracle contra l’Atlètic per mantenir el càrrec
Notícia: Koeman necessita un miracle contra l’Atlètic per mantenir el càrrec
Comparteix
El tècnic neerlandès tindrà un últim partit de crèdit
Marcelo Gallardo, exentrenador de River Plate | Wikimedia
La llista de candidats per substituir Koeman inclou una gran sorpresa
Notícia: La llista de candidats per substituir Koeman inclou una gran sorpresa
Comparteix
El tècnic neerlandès és a un pas de deixar el Barça després del ridícul a Lisboa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa