Món Esport
La continuïtat de Gavi al Barça podria estar en risc
  • CA

Pablo Martín Páez Gavira, senzillament conegut com a Gavi, és una de les úniques notícies positives de l’inici de temporada del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. El joveníssim migcampista andalús ha meravellat els culers i el món del futbol amb les seves actuacions com a blaugrana i a la selecció espanyola, on ha aconseguit ser el millor en diverses ocasions malgrat la seva joventut. En el darrer duel de La Roja, corresponent a l’última jornada de la lligueta de classificació per al Mundial de Qatar del 2022, Gavi va recollir elogis d’arreu, cosa que l’ha situat a l’aparador mundial.

El Chelsea de Londres no s’ha quedat quiet davant d’aquests fets i ha observat que la clàusula de rescissió del jove migcampista andalús és de només 50 milions d’euros, un preu molt assequible pel que fa a un futbolista amb aquest potencial. És per això que l’entitat anglesa està disposada a realitzar aquesta inversió, segons explica el diari Sport. De fet, quan només té disset anys i tot just ha debutat aquesta temporada amb el Barça, el seu valor ja és d’uns 25 milions d’euros segons indica el portal especialitzat Transfermarkt. És un dels jugadors més revaloritzats del món, ja que a l’inici de curs ni tan sols tenia valor de mercat.

Ara bé, el Barça tampoc no es mantindrà impassible davant d’aquesta situació i ja ha mogut fitxa. El club està treballant a contrarellotge per renovar el jove migcampista de forma urgent i lligar-lo fins al 2026 amb una clàusula de rescissió d’uns 1.000 milions d’euros, com ja ha passat amb Ansu Fati i Pedri González. L’entitat blaugrana, amb una junta directiva que creu més que mai en la Masia i un entrenador, Xavi Hernández, que va en la mateixa direcció, té clar que els joves seran els qui aixecaran aquest equip. No només en un futur molt prometedor i il·lusionant, sinó que actualment ja són el pal de pallar del Barça i és per això que no se’ls deixarà escapar.



Més notícies
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
Notícia: Xavi prepara una gran sorpresa per al seu debut al derbi
Comparteix
Una opció podria ser incoure Abde a l'onze titular
Ronald Koeman, durant un entrenament | FC Barcelona
El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Notícia: El vestidor del Barça reconeix que no creia en Koeman
Comparteix
Óscar Mingueza ho ha explicat en una entrevista amb TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa