Món Esport
Gattuso sap com aturar Messi… en un videojoc
  • CA

Queda menys d’una setmana perquè torni la Champions i Barça i Nàpols s’enfrontin en el partit de tornada dels vuitens de final al Camp Nou per veure com conclou l’empat a un gol de l’anada. En la roda de premsa posterior a l’últim partit de Lliga dels napolitans, Genaro Gattuso, l’entrenador i mític migcampista defensiu del Milan, ha estat preguntat sobre com aturar Leo Messi.

El tècnic italià ha intentat explicar què faria ell per parar l’argentí i la resposta ha estat hilarant. “Crec que només podria aturar Messi en somnis”, ha explicat. Però Gattuso encara ha ofert una resposta millor: “Suposo que podria agafar la Playstation del meu fill, seleccionar el Gattuso del Milan que pesava 15 o 20 quilos menys i llavors podria fer alguna cosa”.

Una altra resposta interassant de l’entrenador del Nàpols ha estat quan li han preguntat per Lorenzo Insigne. El capità dels italians s’ha lesionat a les acaballes de l’últim partit de Lliga i és dubte més que seriós per al Camp Nou. “Està preocupat, però som optimistes”, ha dit Gattuso. Tot i això, sembla pràcticament impossible que Insigne pugui arribar a viatjar a Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa