Gaspart: “Prefereixo un referèndum a Catalunya que una Lliga o Champions del Barça”

“M’agradaria viure un referèndum i votar que no”, ha declarat en una entrevista a ‘El Español’

Joan Gaspart ha deixat ben clar, en una entrevista a El Español, que abans de morir prefereix viure un referèndum d’autodeterminació a Catalunya que una Lliga o Champions del Barça. L’expresident blaugrana ha assegurat que no està a favor de la independència, però sí que dona suport al dret a decidir “i respecto la gent que la desitja”. “M’agradaria viure un referèndum i votar que no”, ha opinat.

“Si em fas triar, trio el dret a decidir. Perquè el Barça, si no guanya, pot tornar a intentar-ho l’any vinent. I si no, el següent. I el següent. I el següent… Si es convoca un referèndum i surt que ‘no’, hauríem de respectar el resultat com a mínim durant els pròxims cent anys”, ha opinat. A diferència de Sandro Rosell, si guanyés el ‘sí’, Joan Gaspart no marxaria de Catalunya. “No me n’aniria a viure a Terol. Em quedaria aquí. Jo no vull la independència, però respecto els que la desitgen”, ha afegit per deixar clara la seva ideologia.

Més informació

Comentaris

  Albert Berrio Juny 10, 2020 7:58 am
  Aquesta és la postura dels demòcrates i la gent civilitzada: votar i acceptar el que decideixi la majoria.
  Gasparin Juny 9, 2020 5:56 pm
  El referendum ja es va fer i va guanyar el SI
  enterrador Juny 9, 2020 5:47 pm
  un personaje increíble, el ha podido pasear por las calles de madrid en pleno derby, ser reconocido por ultras , sabiendo quien es y como piensa, ser "preguntado" por ellos , conversar y contestar a sus preguntas o diatribas, salir airoso , solo y sin escoltas. y en cambio tiene un pánico atroz cuando juega el Barça, (está en los pasillos con cualquier excusa).
  josep Juny 9, 2020 5:13 pm
  almenys aquest home español es valent
  LLARENA dPENA Juny 9, 2020 4:38 pm
  Moltes grácies. Jo, també.

Nou comentari