Els futbolistes del Barça rebutgen la rebaixa salarial plantejada per la directiva

Segons ‘RAC1’, la plantilla del primer equip i la del filial es neguen a acceptar la retallada de sou que pretén fer Bartomeu

Més problemes per a Josep Maria Bartomeu i la seva directiva. La junta del Barça té la intenció, tal com ha reconegut públicament, de fer una rebaixa salarial a tots els seus empleats, inclosos els esportistes, i està conformant una taula de negociació per pactar les condicions de la retallada. Segons ha informat aquest divendres RAC1, però, no tothom està disposat a renunciar a part del seu sou: els futbolistes del primer equip i del filial estan preparant una acció conjunta per traslladar al club la seva negativa a fer un esforç per ajudar-lo a superar una situació econòmica molt complicada.

Sempre segons el mitjà de comunicació citat, els futbolistes dels dos principals equips de futbol masculí del Barça enviaran un burofax a la directiva per comunicar que no estan disposats a acceptar la rebaixa salarial del 30% que se’ls ha plantejat. En principi, la junta de Bartomeu hauria de rebre’l en les pròximes hores, ja que el text ja està redactat. Cal recordar que la Cadena SER ha informat aquesta mateixa setmana que els dirigents culers tenen la intenció de dur a terme la disminució del sou unilateralment en cas que no aconsegueixin arribar a un pacte amb els seus esportistes i treballadors.

Més informació

Nou comentari