Món Esport
Els futbolistes del Barça fan marxa enrere i es neguen a seure a la taula de la rebaixa salarial
  • CA

Els futbolistes del Barça tornaran a plantar Josep Maria Bartomeu en la taula confeccionada per negociar l’adequació salarial de tots els treballadors i esportistes del club blaugrana. Segons ha informat RAC1, els jugadors del primer equip de futbol blaugrana han fet marxa enrere i han decidit no presentar-se en la segona reunió de la mesa tal com tenien previst.

El motiu és el següent: els futbolistes van demanar el divendres passat a la directiva del Barça que estaven disposats a tenir un representant a la taula, però abans demanàvem una confirmació que les condicions de la seva rebaixa salarial es negociarien independentment de la resta d’empleats. Segons la ràdio citada, aquesta confirmació no ha arribat i, per tant, el col·lectiu de jugadors han reconsiderat la seva postura.

Cal recordar que la directiva de Josep Maria Bartomeu i els representants legals dels treballadors disposen fins al 5 de novembre per arribar a un acord. En el cas dels futbolistes, podria ser que diversos integrants del primer equip renegociessin els seus contractes tal com van fer Piqué, Lenglet, De Jong i Ter Stegen.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa