Món Esport
Barça i Manchester United tanquen el traspàs de Frenkie de Jong per 85 milions

La cimera entre els dirigents del Futbol Club Barcelona i el Manchester United pel traspàs de Frenkie de Jong ha acabat en acord. Totes dues parts s’han trobat a la Ciutat Comtal per afrontar cara a cara aquesta operació de la qual es parla des que va finalitzar la temporada passada. Finalment, segons revela Esport3, els dos clubs haurien tancat un pacte per transferir De Jong del Barça al United a canvi de vuitanta-cinc milions d’euros. La televisió pública catalana no especifica quina part seria fixa i quina part dependria de variables, però s’especula al voltant d’uns setanta-cinc milions fixos i deu en variables.

Acord entre Barça i United per De Jong: només falta el del jugador

Per part dels clubs, doncs, l’acord ja és total. Ara bé, queda una part molt important que és la del mateix Frenkie de Jong, qui ha d’acceptar marxar del Barça. De moment, la seva posició continua enrocada en quedar-se al Camp Nou. Tanmateix, algunes informacions han anat revelant que Erik ten Hag, nou entrenador del Manchester United i extècnic de De Jong a l’Ajax, l’estaria intentant convèncer de totes les maneres possibles perquè fitxi pels red devils. Per part blaugrana, Xavi Hernández, Mateu Alemany i Jordi Cruyff també s’haurien reunit amb De Jong per comunicar-li que des del club volen que surti, ja que alliberaria una bona quantitat de massa salarial i, a més a més, no és una peça imprescindible i intocable de la plantilla.

Frenkie de Jong, molt lluny de les expectatives

Frenkie de Jong va arribar al Barça l’any 2019 amb l’objectiu de convertir-se en un dels millors migcampistes del món en un futur imminent. De fet, a l’Ajax va demostrar que tenia una gran projecció i que el seu rendiment immediat també podia ser excels. No obstant això, el nivell que ha exhibit a l’equip culer durant aquestes tres temporades s’ha quedat molt lluny de les expectatives. En alguns moments ha deixat mostres del seu gran talent, però ha estat molt irregular i no s’ha convertit en un futbolista diferencial en cap cas. A més a més, el contracte que va signar amb l’expresident Josep Maria Bartomeu comporta un salari creixent curs rere curs, cosa que vol dir que el Barça cada cop anirà més ofegat pel sou del neerlandès. Va fitxar pel club blaugrana a canvi de vuitanta-sis milions d’euros, així que les xifres acordades amb el Manchester United serien un gran negoci per a l’entitat culer.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça i el United es reuneixen, amb De Jong a la rampa de sortida
Notícia: El Barça i el United es reuneixen, amb De Jong a la rampa de sortida
Comparteix
Dirigents del club britànic han estat enxampats a la capital catalana
Frenkie de Jong i Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé i De Jong, a Barcelona per resoldre el seu futur
Notícia: Dembélé i De Jong, a Barcelona per resoldre el seu futur
Comparteix
Es preveu que hi hagi novetats importants sobre els dos futbolistes durant els pròxims dies
Raphinha, jugador del Leeds | Europa Press
Asseguren que ja hi ha acord entre el Barça i el Leeds per Raphinha
Notícia: Asseguren que ja hi ha acord entre el Barça i el Leeds per Raphinha
Comparteix
L'extrem brasiler aterraria al club blaugrana a canvi d'un traspàs milionari, a l'espera de l'activació de la segona palanca
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes
Notícia: Dani Alves critica la gestió del Barça amb les seves llegendes
Comparteix
El brasiler, a més, fa un diagnòstic de la situació actual de la xavineta i exposa les seves mancances

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a juliol 12, 2022 | 17:11
    Victor juliol 12, 2022 | 17:11
    Ha tingut 3 anys per demostrar que era un crack i no ho ha demostrat . Es d'aquells futbolistes que juga massa intermitentment i que és més crack a la premsa que al camp.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa