Món Esport
De Jong deixa sorprès el barcelonisme canviant el discurs del seu futur

El futur de Frenkie de Jong encara és una de les incògnites del Futbol Club Barcelona per aquest mercat de fitxatges. El futbolista dels Països Baixos sempre ha defensat que per ell, jugar al Barça és un somni, i que s’hi ha volgut quedar en tot moment, tot i que ha hagut d’aguantar els rumors que hi ha hagut aquesta darrera temporada sobre la seva possible venda per tal que el Barça fes calaix i tingués múscul financer. Sembla ser que el Manchester United és l’equip que més s’aproximaria al que demana el Futbol Club Barcelona per deixar anar Frenkie de Jong aquest estiu.

Les primeres paraules de De Jong sobre el seu futur

Frenkie de Jong continua concentrat amb la selecció dels Països Baixos en aquesta convocatòria per jugar els partits de la UEFA Nations League, on el mitjà de comunicació ESPN ha aprofitat per preguntar al futbolista sobre quin serà el seu futur. Quan De Jong ha escoltat la pregunta ha començat a riure amb certa ironia, però sense fer-se pedant, on ha respost en castellà dient: “No, no puc dir res.” Aquestes declaracions, si les hagués fet fa unes setmanes, probablement se les haurien emportat el vent i no se n’hauria fet gaire bola, però, després de veure diverses informacions que esmenten que el Manchester United cada minut que passa sembla que té Frenkie de Jong més a tocar, provoquen un rum-rum entre els barcelonistes que veuen com De Jong podria marxar ben aviat de l’equip blaugrana.

Quin preu estaria disposat a pagar el United

En el cas que Frenkie de Jong acabés marxant no seria pas pel motiu que Xavi no el vol a l’equip, ja que el tècnic de Terrassa ha dit públicament que ell el vol i que li agrada molt com a futbolista. No obstant això, els números són els números i si el Barça ha de vendre un futbolista, tot sembla indicar que acabarà sent De Jong, el principat candidat a marxar perque és un futbolista amb bon mercat. Segons informen alguns mitjans de comunicació, sembla que l’oferta del Manchester United rondaria els 80 milions d’euros, una xifra que Laporta veuria amb bons ulls per tal d’ajudar a solucionar els problemes econòmics del club i que es podrien invertir a incorporar nous futbolistes pel primer equip.



Més notícies
Fernando Alonso, pilot de Fórmula 1 | Europa Press
Fernando Alonso treu pit d’un mal resultat que no s’ajusta al seu pla
Notícia: Fernando Alonso treu pit d’un mal resultat que no s’ajusta al seu pla
Comparteix
Fernando Alonso: "Si els McLaren esperaven una errada meva... Improbable."
Nahuel Molina, jugador de l'Udinese | Europa Press
El Barça posa en òrbita aquest jugador revelació pel lateral de la defensa
Notícia: El Barça posa en òrbita aquest jugador revelació pel lateral de la defensa
Comparteix
Nahuel Molina, una variant per si falla Azpilicueta
Charles Leclerc, pilot de Ferrari | Europa Press
Tràgic cap de setmana per Ferrari, que no n’aprèn, i llença el mundial
Notícia: Tràgic cap de setmana per Ferrari, que no n’aprèn, i llença el mundial
Comparteix
Max Verstappen guanya a Bakú i Ferrari abandona tots dos monoplaces
Marcelo, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
El Madrid es desprèn d’un dels seus jugadors més llegendaris
Notícia: El Madrid es desprèn d’un dels seus jugadors més llegendaris
Comparteix
Marcelo s'acomiadarà demà del madridisme

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a juny 13, 2022 | 12:06
    El Tito Cruyff juny 13, 2022 | 12:06
    Al diari digital, Nacional.cat, hi ha una foto d'aquest futbolista en la què se li veu un michelin. Què el fotin fora, lo primer que ha de fer és cuidar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa