Món Esport
De Jong llança un dard enverinat a Xavi després de jugar amb Països Baixos

Després de l’exhibició que va fer ahir la selecció dels Països Baixos guanyant per quatre gols a un a Bèlgica, el migcampista del Futbol Club Barcelona Frenkie de Jong, va parlar amb la Cadena NOS on va deixar unes paraules que no agraden gaire al barcelonisme i que probablement l’apropen més a la seva sortida pel Manchester United que no pas a seguir la temporada vinent sota les ordres de Xavi. I és que en una setmana on el Barça sembla que aplicarà dues de les palanques econòmiques per tal de poder incorporar a nous jugadors al primer equip i fer-lo competitiu de cara a la temporada vinent, encara existeix la possibilitat de vendre actius mitjançant els traspassos de jugadors, i un dels que té més mercat és precisament Frenkie de Jong.

Les paraules de De Jong després del Bèlgica-Països Baixos

De Jong va aprofitar per parlar amb els mitjans de comunicació un cop va finalitzar el partit contra Bèlgica, on el migcampista del Barça va ser un dels futbolistes més destacats del joc amb grans estadístiques i sensacions. No obstant això, el jugador va acabar justificant per quin motiu no té els mateixos resultats quan juga amb el primer equip del Futbol Club Barcelona. “Jugo molt diferent aquí que al Barça. Crec que això em va molt millor.”, va esmentar el futbolista que no va poder trobar el seu millor nivell des de la seva arribada a Barcelona amb Koeman, ni ara amb Xavi.

De Jong també va dir quins són els seus gustos a l’hora de jugar, els quals no pot fer al Barça, ja que Busquets és qui fa les funcions que prefereix Frenkie i que fa amb la selecció dels Països Baixos., per tant, es veu obligat a complir-ne unes altres per tal de ser titular al Barça tot i haver de jugar en una posició diferent de la que prefereix. “M’agrada ser el primer jugador a rebre la pilota dels defenses i connectar amb l’atac.”, va explicar Frenkie de Jong a la Cadena NOS.

El Manchester United estaria disposat a pagar les xifres per les quals el Barça vendria De Jong

Amb l’arribada d’Erik ten Hak a les banquetes del Manchester United, un dels reforços que demana el nou tècnic seria Frenkie de Jong, on jugador i entrenador ja van coincidir a l’Ajax d’Amsterdam, on van arribar a les semifinals de la UEFA Champions League sorprenent a tota Europa i on De Jong va brillar més com a futbolista just abans del seu fitxatge pel Barça. Així doncs, el Manchester United estaria disposat a arribar a una xifra propera als 80 milions d’euros per tal de firmar al migcampista del Futbol Club Barcelona de cara a la temporada vinent, una xifra que el Barça veuria amb bons ulls i amb la qual podrien afrontar millor el mercat de fitxatges des d’un principi.

El problema principal que hi ha per tal de fer aquesta operació és que el Manchester United no està classificat per jugar la UEFA Champions League per la temporada vinent i aquest seria un complement que Frenkie de Jong valoraria a l’hora de decidir si marxar o no del Futbol Club Barcelona rumb a Manchester. Tot dependrà del que decideixi el futbolista durant la setmana vinent.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLliga | Europa Press
La contundent resposta de Tebas al vicepresident del Barça, Eduard Romeu
Notícia: La contundent resposta de Tebas al vicepresident del Barça, Eduard Romeu
Comparteix
Tebas ha respost Eduard Romeu després de l'entrevista a Rac1
Nikola Mirotic, durant el partit contra la Penya | Europa Press
El Barça no dona cap opció a la Penya al primer partit de les semis de l’ACB
Notícia: El Barça no dona cap opció a la Penya al primer partit de les semis de l’ACB
Comparteix
Els blaugranes han estat molt superiors als verd-i-negres i han fet valdre l'avantatge de camp en el primer duel de la semifinal catalana de l'ACB
Rafa Nadal, durant el partit contra Alexander Zverev | Roland Garros
La reacció de Rafa Nadal a la retirada per lesió del seu rival
Notícia: La reacció de Rafa Nadal a la retirada per lesió del seu rival
Comparteix
El balear ha passat a la final de Roland Garros després que Zverev s'hagi lesionat
Alexander Zverev, lesionat en el partit de Roland Garros contra Rafa Nadal | Europa Press
Així ha estat la lesió del rival de Nadal a les ‘semis’ de Roland Garros
Notícia: Així ha estat la lesió del rival de Nadal a les ‘semis’ de Roland Garros
Comparteix
Alexander Zverev s'ha retirat i, per tant, el balear ha passat a la final del torneig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa