Món Esport
La ‘fórmula màgica’ de Freixa per renovar Messi que encén les xarxes
  • CA

Toni Freixa ha penjat al seu compte de Twitter tres idees per aconseguir la renovació de Messi. Tenint en compte que ara el principal escull és el fair play financer, l’excandidat a la presidència del Barça ha proposat tres solucions possibles que, d’altra banda, són tres evidències. Tant admiradors com detractors de Messi han contestat amb indignació aquesta piulada, aprofitant també per criticar la gestió de les juntes de Rossell i Bartomeu, de les quals Freixa en va formar part.

La junta de Laporta està negociant amb Leo Messi per tancar una renovació que segurament haurà d’implicar una rebaixa de sou, ja que la situació econòmica del club és molt delicada. És una solució que, per exemple, ja es va prendre en la renovació de Gerard Piqué. El segon punt de les propostes de Freixa és el que més rebombori ha causat a Twitter, ja que molts usuaris han considerat injust i impensable que la resta de la plantilla es rebaixi el sou per només un jugador.

De tota manera, en el que sí que està treballant Laporta és en l’operació sortida, que permetrà alliberar massa salarial. Aquí és on entra la crítica a la gestió de la junta anterior, ja que amb els sous tan alts ara resulta més difícil traspassar jugadors a altres equips. A més, molts usuaris també li han retret a Freixa el tema del deute, ja que consideren que ell n’és un dels responsables i, sense la seva gestió, ara el club no estaria en aquesta situació.



Més notícies
Messi ha estat el millor jugador dels quarts de final | Europa Press
Messi lidera Argentina a les semis de la Copa Amèrica (3-0)
Notícia: Messi lidera Argentina a les semis de la Copa Amèrica (3-0)
Comparteix
La seelcció 'albiceleste' supera Equador i s'enfrontarà a Colòmbia en la fase següent
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Surt a la llum un nou escàndol del ‘Bartogate’
Notícia: Surt a la llum un nou escàndol del ‘Bartogate’
Comparteix
I3Ventures hauria destruït proves quan el cas va sortir a la llum

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa