Món Esport
FOTOS | El disseny definitiu de la samarreta de la senyera del Barça

El 16 de març del 2019, el diari SPORT va avançar en exclusiva que el Barça estava preparant una samarreta amb la senyera especial per a la temporada 2019/20. El mitjà de comunicació especialitzat en informació blaugrana va assegurar que el nou equipament representaria la mítica imatge de Catalunya de Guifré el Pilós, que va passar els seus quatre dits amb sang per l’escut daurat després d’una batalla.

El dilluns passat, El Club de la Mitjanit va ampliar la informació i, encara que la quarta samarreta de la temporada encara no està confirmada oficialment, el programa de Catalunya Ràdio Esport3 va assegurar que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu té l’objectiu d’estrenar-la el pròxim cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, quan hi ha prevista una visita del Barça Wanda Metropolitano de Madrid.

Tota samarreta de futbol, no obstant això, no és oficial fins que Footy Headline revela el seu disseny definitiu. Aquest dimecres ho ha fet: el portal especialitzat en equipaments esportius ha publicat dues fotografies per mostrar com serà la nova samarreta del Barça.

Footy Headlines

La nova samarreta de la senyera del Barça, per darrere | Footy Headlines

Footy HeadlinesNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa