Món Esport
Una foto per a la història: l’homenatge de Messi a Maradona
  • CA

Ha estat el millor homenatge possible del Barça a la seva història. De ‘10’ a ‘10’. Leo Messi ha aprofitat el gol que ha tancat la golejada blaugrana contra l’Osasuna per recordar d’una forma molt especial i única a Diego Armando Maradona. S’ha tret la samarreta i n’ha ensenyat una del club on ell es va formar i el qual va escollir El Pelusa per tornar al futbol argentí després de la seva aventura per Europa l’any 1993, el Newell’s Old Boys.

El cercle, d’alguna forma, s’ha tancat en un Camp Nou buit que, malauradament, no ha pogut fer encara més especial el moment. El coronavirus també ha embrutat moments tan únics com el que s’ha viscut aquesta tarda a l’estadi del Barça. En silenci, però, Messi ha tingut l’oportunitat d’acomiadar-se de l’exfutbolista després de la seva mort per culpa d’una aturada cardiorespiratòria. La samarreta que ha ensenyat ha estat la que, tal com va revelar el 2013 el mateix Messi, va vestir Maradona durant el seu debut amb el Newell’s Old Boys. Aquell dia, l’actual capità del Barça va gaudir d’El Pelusa des de la graderia.

Un minut de silenci molt emotiu

La dedicatòria de Messi no ha estat l’únic homenatge de la tarda a Maradona. Abans del partit, i tal com ha passat en tots els partits de la Lliga Santander de la jornada, s’ha celebrat un emotiu minut de silenci. El club blaugrana ha col·locat una samarreta del ‘10’ al centre del camp.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa