Font, convençut que Xavi tornarà al Barça si guanya les eleccions

El líder de ‘Sí al futur’ creu que el de Terrassa no està vinculat a cap precandidatura, tampoc la seva, però segueix comptant amb ell per al seu projecte

El text que Xavi Hernández va publicar divendres passat no ha canviat els plans de Víctor Font. El líder de Sí al futur, que fa temps que utilitza la carta del de Terrassa, interpreta que la llegenda blaugrana s’ha desmarcat del procés electoral, però en cap cas ha descartat la possibilitat de tornar al Camp Nou.

El mateix divendres passat, en un acte de la seva precandidatura, Font ja va deixar clar que “nosaltres tenim un projecte treballat en el qual Xavi Hernández és la pedra angular”. “Pel bé del Barça, que ell estigui vinculat a una candidatura no té cap sentit. A mi m’agradaria que guanyi qui guanyi pugui comptar amb ell. Ara bé, és cert que nosaltres hem estat els únics que hem treballat per crear les condicions perquè Xavi i el seu equip puguin treballar a gust i amb garanties de tenir un projecte d’èxit”, va declarar.

Aquest dilluns, l’aspirant a la presidència, que ha demanat al club al voltant de 42.000 butlletes de signatures per recollir suports i convertir-se oficialment en candidat, va visitar La Sotana i es va manifestar en la mateixa direcció. Tenint en compte que es trobava en un programa d’humor, no va tenir cap mena de problema a fer una promesa atrevida: “Xavi vindrà al Barça si guanyo les eleccions. Si no ve, em comprometo a pagar l’abonament de tots els socis i sòcies de la meva butxaca”.

Més informació

Nou comentari