Font, convençut que Xavi tornarà al Barça si guanya les eleccions

El text que Xavi Hernández va publicar divendres passat no ha canviat els plans de Víctor Font. El líder de Sí al futur, que fa temps que utilitza la carta del de Terrassa, interpreta que la llegenda blaugrana s’ha desmarcat del procés electoral, però en cap cas ha descartat la possibilitat de tornar al Camp Nou.

El mateix divendres passat, en un acte de la seva precandidatura, Font ja va deixar clar que “nosaltres tenim un projecte treballat en el qual Xavi Hernández és la pedra angular”. “Pel bé del Barça, que ell estigui vinculat a una candidatura no té cap sentit. A mi m’agradaria que guanyi qui guanyi pugui comptar amb ell. Ara bé, és cert que nosaltres hem estat els únics que hem treballat per crear les condicions perquè Xavi i el seu equip puguin treballar a gust i amb garanties de tenir un projecte d’èxit”, va declarar.

Aquest dilluns, l’aspirant a la presidència, que ha demanat al club al voltant de 42.000 butlletes de signatures per recollir suports i convertir-se oficialment en candidat, va visitar La Sotana i es va manifestar en la mateixa direcció. Tenint en compte que es trobava en un programa d’humor, no va tenir cap mena de problema a fer una promesa atrevida: “Xavi vindrà al Barça si guanyo les eleccions. Si no ve, em comprometo a pagar l’abonament de tots els socis i sòcies de la meva butxaca”.Més notícies

Xavi: “No vull ser proactiu de cap candidat a les eleccions del Barça”

L’entrenador de l’Al-Sadd, que aquest divendres ha guanyat la Copa de l’Emir, explica el perquè de la seva carta en una entrevista amb El Periódico

Laporta: “Em semblaria una manca de sensibilitat que Espanya jugués al Camp Nou”

L'expresident i precandidat a les eleccions del pròxim 24 de gener reivindica, en una entrevista amb El Món, que "el Barça ha de bategar al ritme del país"

Nou comentari