Món Esport
De nou precandidats a un cara a cara
  • CA

La gran quantitat de precandidats amb voluntat de guanyar les eleccions del Barça havia deixat entreveure, en un inici, que aquestes podrien ser les eleccions més diverses de la història del club. Els nou aspirants, Laporta, Font, Benedito, Rousaud, Freixa, Farré, Vialjoana, Riera i Fernández Alà, haurien d’oferir un ventall ampli de possibilitats per als socis del club en primera instància.

Tanmateix, un cop està a punt d’arribar l’hora de la veritat, algunes informacions revelen que podria passar més aviat tot el contrari. Segons la macroenquesta que va realitzar el diari Mundo Deportivo als socis, la intenció de vot estaria monopolitzada, de forma pràcticament completa, per Joan Laporta i Víctor Font, sent el primer el clar favorit amb més de 40 punts d’avantatge respecte al candidat de “Sí al futur”. A la vegada, en la mateixa enquesta, els socis han considerat que només quatre aspirants, Laporta, Font, Benedito i Freixa, aconseguiran recollir les signatures necessàries per arribar a la fase final.

A tot això s’hi suma una informació del diari Sport que assegura que, ara per ara, només hi hauria dos precandidats que tindrien assegurat el nombre mínim de signatures per poder-se presentar. Serien, justament, Font i Laporta. En una entrevista a El Món, Agustí Benedito, un dels no favorits amb millor cartell, va assegurar que la situació provocada per la pandèmia del coronavirus està complicant molt més de l’esperat la recollida de signatures. Així doncs, el resultat final podrien ser unes eleccions molt més polaritzades del previst.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa