Font, a Laporta: “Amb pancartes no guanyarem la Champions ni farem un estadi nou”

El líder de 'Sí al futur' reacciona a l'acció de l'expresident blaugrana amb un vídeo que barreja un to d'humor amb un missatge clar i concís

La pancarta que Joan Laporta ha desplegat a Madrid, ben a prop del Santiago Bernabéu, ha marcat l’actualitat informativa d’aquest dimarts en clau electoral al Camp Nou. Tant és així que fins i tot hi ha hagut altres precandidats a la presidència del Barça que hi ha dit la seva. Víctor Font, líder de Sí al futur, ha reaccionat a l’acció de l’exmàxim dirigent culer amb un vídeo que ha barrejat un to d’humor amb un missatge clar i concís.

Jan, estic veient això de la pancarta i la veritat és que en aquests temes ets el puto amo. Però amb pancartes ni guanyarem la Champions ni farem un estadi nou ni resoldrem el deute del club. Per tant, a contrastar projectes i ens veiem el dia 24”, ha dit Font. De moment, sembla que hi ha joc net entre els dos principals aspirants a guanyar la cursa cap a la presidència del Barça. Caldrà veure si aquesta dinàmica es manté així fins a l’esprint final.

Més informació

Nou comentari