Món Esport
Font: “Les nostres dades perceben un cara a cara amb Laporta”

Víctor Font té un projecte “sòlid, rigorós, treballat, ambiciós i participatiu” i ho ha volgut deixar molt clar amb la presentació del documental Història d’un somni: imaginant el futur Barça. El líder de Sí al futur ha estat present en l’emissió d’una peça audiovisual amb la qual el precandidat ha manifestat un clar objectiu d’insistir en el fet que fa molt de temps que treballa en la proposta que farà als socis el pròxim 24 de gener si la pandèmia no ho impedeix.

Després de la presentació del documental, les declaracions de Font han anat en la mateixa direcció. “És imprescindible i fonamental explicar als socis i sòcies amb molts detalls quin és el projecte i les persones que el lideraran. Animo la resta de candidats a ser transparents”, ha valorat en relació amb l’incendi que va provocar la piulada de Jordi Cruyff desmarcant-se de les eleccions poques hores després de ser anunciat com a director esportiu de Sí al futur. Ha insistit que ell i Xavi seran les pedres angulars de les seves candidatures, i que ambdós “sabran utilitzar molt bé el talent que hi ha a la plantilla”. “N’estic convençut. Hem de dotar l’estructura esportiva de coherència, estabilitat i tranquil·litat. Fins ara no hi ha hagut un lideratge esportiu adequat. Ells no s’involucraran de forma activa en el procés electoral i la seva vida continuarà lligada als seus clubs, però tenim el seu permís per explicar el nostre projecte”, ha afegit. “Hem de donar poder de decisió a Xavi. Ha de ser un home de club. No ens pot passar el mateix que amb Pep Guardiola. La seva il·lusió és ser entrenador i ell s’hi sent preparat”, ha matisat sobre el de Terrassa.

A més, Víctor Font també ha apuntat, sobre la macroenquesta de Mundo Deportivo, que “els que entenen de demoscòpia, i nosaltres en tenim uns quants a l’equip, saben que amb 200 socis de mostra és difícil que no hi hagi un marge d’error important”. “L’enquesta es va fer el 19 i 20 de desembre, just després de l’impacte mediàtic de la pancarta de Laporta a Madrid. El que percebem nosaltres és que les eleccions seran un cara a cara entre el nostre projecte i el de Laporta. Serà un enfrontament entre un model basat en el passat i la nostàlgia i un centrat en el futur”, ha analitzat. “Tenim clar que, passi qui passi, el debat serà entre un model de present i un de futur. Les nostres dades demoscòpiques ens diuen que no hi hauria d’haver més de dos candidats. El procés de recollida de signatures és molt antic. Estan oferint signatures a canvi de diners i això, tal com va dir Emili Rousaud, s’ha de denunciar”, ha prosseguit.

De cara a les eleccions “més importants de la història del club”, Font ha tornat a especificar que “no farem pactes electoralistes”. També ha explicat que “treballem en el supòsit que les eleccions se celebraran el dia 24 de gener, però nosaltres no controlem la situació de la pandèmia”. “Haurem d’estar pendent de l’evolució del coronavirus. Per sobre de qualsevol cosa és important garantir el dret a vot dels socis”, ha reblat. Convençut que ell sí que passarà el tall de 2.257 signatures, ha confessat que s’ha reunit “més d’una vegada amb Carles Puigdemont”, però ha deixat clar que també s’ha trobat amb representants d’Esquerra Republicana o el Partit Popular, entre d’altres. “No hem parlat del Barça amb cap polític. N’he conegut molts, sobretot gràcies a la meva vinculació amb el diari ARA, però res més”, ha conclòs.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa