Món Esport
Koeman posa en dubte el fitxatge de Lewandowski

Ronald Koeman, exentrenador del Futbol Club Barcelona, ha repassat en una entrevista al programa Vaques Sagrades d’Esport3 l’actualitat de l’equip blaugrana. Més enllà de qüestionar l’esquema que està fent servir el mateix, ha tractat una qüestió molt candent: el possible fitxatge del davanter del Bayern de Munic Robert Lewandowski. I ho ha fet amb pessimisme, dubtant de si cal fer una inversió important per ell.

En primer lloc, el neerlandès ha reconegut que “Lewandowski és un gran jugador, un golejador fix”. Això sí, després ha recordat que “té una certa edat. 35 anys?”. En aquest sentit, i tenint en compte les xifres de les quals es parla, “jo tinc els meus dubtes de pagar 50 o 60 milions per un jugador, a més del salari. Potser li queden dos anys. Són molts dubtes de si fitxar-lo o no fitxar-lo”.

Tal com ha informat Sky Sport, el club bavarès hauria exigit al català un pagament de 50 milions d’euros a canvi del polonès. No el deixaria marxar per menys diners. Això sí: el seu valor de mercat, segons el portal especialitzat en aquesta matèria Transfermarkt, és de 45 milions d’euros. Per tant, la xifra en qüestió no distaria gaire del valor de mercat esmentat.

És veritat que el fet que el davanter acabi contracte en un any hauria d’abaratir l’operació. Però és que probablement, en cas de no existir aquesta circumstància, el Bayern esperaria molts més diners o ni tan sols es plantejaria la sortida d’un dels grans jugadors de la seva història. També cal recordar que el jugador té 33 anys, una edat que en el futbol d’avui no és pas avançada, tenint en compte la salut dels futbolistes, i per suposat del mateix Lewandowski.

Koeman, sobre el futur de Frenkie de Jong

D’altra banda, Koeman s’ha referit a una altra qüestió molt rellevant en clau culer: el futur del seu compatriota Frenkie de Jong. El futur seleccionador dels Països Baixos ha reivindicat que “De Jong vol seguir al Barça. Ell fa un parell de dies va dir que vol seguir-hi”. Però també ha advertit que “no sé és si el Barça vol vendre Frenkie o necessita els diners perquè és un dels pocs jugadors pels quals es pot treure un preu alt. Per mi Frenkie de Jong és un gran jugador per al Barça“.

No és cap casualitat que la millor versió al Barça de l’exjugador de l’Ajax hagi aparegut amb Koeman a la banqueta. La temporada 2020/2021, l’única en la qual Koeman ha estat el tècnic blaugrana de principi a fi, ha estat el curs en el qual el migcampista ha brillat més. Va ser un dels homes clau en la consecució de la Copa guanyada aquell any, que suposa l’únic títol blaugrana en els darrers tres anys. El jugador ja va ser entrenat per Koeman a la selecció oranje, i per tant hi havia complicitat. Després, però, s’ha tornat a veure un De Jong apàtic, i amb bones actuacions amb comptagotes.



Més notícies
Ronald Koeman, exentrenador del Barça, i Joan Laporta, president del mateix | Europa Press
Koeman torna a la càrrega contra Laporta i assenyala una actitud seva
Notícia: Koeman torna a la càrrega contra Laporta i assenyala una actitud seva
Comparteix
El neerlandès també ha assegurat que "el Barça viu del passat, del 4-3-3" en una entrevista a Esport3
Laporta parla amb Koeman en el seu primer dia a la presidència | FC Barcelona
VÍDEO | Laporta i Koeman es retroben i es genera un moment de molta tensió
Notícia: VÍDEO | Laporta i Koeman es retroben i es genera un moment de molta tensió
Comparteix
El president i l'exentrenador del Barça no s'havien vist des de l'acomiadament del tècnic neerlandès
Xavi Hernández i Ronald Koeman, en arxiu | FC Barcelona
La gran mentida de Koeman sobre Xavi, al descobert
Notícia: La gran mentida de Koeman sobre Xavi, al descobert
Comparteix
El tècnic neerlandès va insinuar que no hi havia diferències entre ell i l'egarenc
Ronald Koeman, exentrenador del Barça | Europa Press
Koeman s’escalfa, esclata contra Laporta i insinua que és millor que Xavi
Notícia: Koeman s’escalfa, esclata contra Laporta i insinua que és millor que Xavi
Comparteix
"Quan jo vaig marxar, el Madrid estava a vuit punts i ara està al doble", ha assegurat l'entrenador neerlandès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa