Món Esport
Kessié explica els motius que l’han portat a fitxar pel Barça de Xavi

Oficialment, Franck Kessié ja és jugador del Futbol Club Barcelona. El migcampista de Costa d’Ivori ha signat el seu nou contracte per tal d’incorporar-se a les ordres de Xavi Hernández. La presentació del futbolista ha anat acompanyada d’una roda de premsa on Kessié ha respost als mitjans de comunicació, esmentat que ha vingut al Barça per competir per un lloc a l’onze. “He de començar i treballar. El lloc es guanya en els entrenaments i l’entrenador és qui escull pel partit.”, ha comentat el nou futbolista blaugrana.

Els motius pels quals Kessié ha triat el Barça

Tal com ja s’havia comentat, Kessié va rebre la trucada de Xavi Hernández, responsable de fer que el futbolista fitxés pel Barça com a agent lliure. El jugador ha explicat com va ser la seva reacció després de parlar amb el tècnic de Terrassa. “Xavi és un entrenador que quan et truca et poses content, perquè significa que has fet bé la feina. No hi ha tants jugadors que puguin dir que no al Barça, perquè és el millor equip del món.”, ha dit Kessié. També ha aprofitat per esmentar que ha parlat amb l’exjugador blaugrana Zlatan Ibrahimovic, davanter que ha jugat amb Kessié al Milan. “Sí, he parlat amb Ibrahimovic. M’ha dit que és un club boníssim, fes el que estàs fent aquí. Treballa molt i fins i tot més.”, ha afirmat Kessié tancant amb el tema.

Kessié, gran enamorat de Yaya Touré

A més a més, Franck Kessié ha aprofitat per recordar l’exjugador del Barça i excompany de la selecció de Costa d’Ivori Yaya Touré, pel qual li té una alta estima i que elogia la trajectòria que el futbolista va tenir durant la seva carrera. “Yaya Touré és un gran jugador, el meu somni és fer feina i ser com ell en un futur. Era molt complet i en tinc un molt bon record.”, ha esmentat Kessié durant la roda de premsa de la seva presentació.

Xavi decidirà la posició on jugarà Kessié

També s’ha preguntat pel rol que tindrà Kessié a l’equip i quina posició ocuparà. El jugador s’ha mostrat molt segur en la seva resposta, esmentant que serà l’entrenador qui ho decideixi i que farà la màxima feina per complir allò que se li demani. “Jo em poso a disposició de l’entrenador, la posició la decidirà Xavi. Jo soc migcampista i em puc adequar.” També ha recordat que ell pretén millorar cada cop més per tal de fer millor les coses i no estancar-se en el seu nivell actual. “Quan un jugador comença a jugar mai va cap enrere, vaig acabar a un club molt important i ara vull aprofitar per demostrar qui soc.”

Kessié ha seguit els protocols durant la presentació

Abans de la roda de premsa, Kessié ha signat el seu nou contracte amb el Barça vestit amb una americana i pantalons d’un blau elèctric força elegant, ho ha fet juntament amb el president Laporta, que ha anunciat que el Barça està molt feliç d’incorporar Kessié a l’equip i on el jugador ha esmentat que està molt agraït d’incorporar-se a un club tan gran com és el Barça. També, ha seguit els protocols fent els tocs de pilota al terreny de joc del Camp Tito Vilanova, en un matí ennuvolat on la pluja ha amenaçat per intentar boicotejar la presentació del nou jugador del club blaugrana, però que finalment ha cedit per tal que es presentés el futbolista amb normalitat.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El barcelonisme es pot tranquil·litzar sobre l’estat d’Ansu Fati
Notícia: El barcelonisme es pot tranquil·litzar sobre l’estat d’Ansu Fati
Comparteix
Dr. Ramon Cugat: "He parlat amb el pare d'Ansu Fati i m'ha dit que el jugador està bé"
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
El Barça anuncia dos rivals molt sorprenents per al Gamper
Notícia: El Barça anuncia dos rivals molt sorprenents per al Gamper
Comparteix
El Pumas mexicà s'enfrontarà a l'equip masculí i el Montpeiller francès al femení
Alèxia Putellas, durant la concentració de la selecció espanyola | Europa Press
La lesió d’Alèxia amb la selecció espanyola és la més greu: mig any de baixa
Notícia: La lesió d’Alèxia amb la selecció espanyola és la més greu: mig any de baixa
Comparteix
La migcampista catalana del Futbol Club Barcelona s'ha trencat el lligament creuat anterior
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça, a punt de solucionar un nou problema a Xavi
Notícia: El Barça, a punt de solucionar un nou problema a Xavi
Comparteix
El club podria trobar sortida a Francisco Trincao, amb qui no compta el tècnic culer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa