Filtrat el candidat al qual Bartomeu votaria a les eleccions del Barça

'La batalla del Camp Nou', podcast de Catalunya Ràdio, assegura que, ara mateix, l'expresident blaugrana es decantaria per Joan Laporta

Des que va presentar la seva dimissió, Josep Maria Bartomeu ha optat per fer un pas al costat i desaparèixer del focus mediàtic. Després de molts mesos en el punt de mira, l’exmàxim dirigent blaugrana està gaudint d’un temps de desconnexió. Això no vol dir, no obstant això, que s’hagi aïllat completament de l’entorn culer; segueix celebrant trobades socials i àpats en què, segons ha informat ‘La batalla del Camp Nou’ de Catalunya Ràdio, ha revelat a qui votaria si les eleccions del Barça se celebressin en aquests moments.

Sempre segons el programa citat, el nom que ha posat sobre la taula Bartomeu, que evidentment continua sent soci del Barça i per tant el pròxim 24 de gener estarà cridat a les urnes, és el de Joan Laporta. Encara queden unes setmanes decisives i una campanya electoral que serà clau per determinar qui es convertirà en el nou president del Barça, i en aquest període hi pot haver qualsevol canvi d’opinió, però de moment l’exmàxim dirigent es decanta a favor de l’únic dels nou aspirants que ja ha ocupat la zona noble del Camp Nou.

Més informació

Nou comentari