Món Esport
El filial del Barça, acusat d’impagament
  • CA

L’Associació de Futbolistes Espanyols ha emès un comunicat per denunciar que el filial del Barça, el Lleida i tres clubs més de Segona Divisió B –l’Extremadura, l’Alcoià i el Recreativo de Huelva– “no han satisfet els pagaments establerts a diversos futbolistes”. El sindicat de jugadors ha informat sobre aquesta qüestió a la Federació Espanyola de Futbol, que “procedirà a aplicar les mesures recollides en l’article 192 del seu reglament general.

“L’impagament de les quantitats aprovades per la Comissió Mixta comporta la suspensió dels serveis federatius al club deutor, que entre altres coses no podrà tramitar llicències de jugadors en el segon període habilitat per a aquesta qüestió de la temporada 2020/21 fins al pagament de les xifres en qüestió”, ha recordat l’AFE en el seu comunicat.

El cas del Barça, força peculiar, neix d’un conflicte amb ‘Chumi’, Kike Saverio, Sergi Puig i Guillem Jaime, que van reclamar una prima de 10.000 euros per haver classificat el filial blaugrana per al play-off d’ascens a Segona la temporada passada. El club culer va pagar aquesta quantitat a tota la plantilla de Garcia Pimienta menys a ells quatre, que van acabar contracte el 30 de juny i no van participar en la fase final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa