Món Esport
Ferran Jutglà s’acomiada dels culers i explica per què marxa del Barça

El fins ara davanter del filial del Futbol Club Barcelona Ferran Jutglà abandonarà el club blaugrana. Així ho va anticipar el periodista Gerard Romero, així ho va explicar Món Esport, i així ho ha anunciat el mateix jugador. En una publicació a les seves històries d’Instagram, el català ha emès una carta per a tots els barcelonistes explicant la seva decisió i deixant la porta oberta a tornar en un futur no gaire llunyà.

Jutglà, golejador en l’exhibició de la selecció catalana contra Jamaica, ha iniciat la carta anticipant que “una vegada finalitzat el campionat i immers en dies de molta tensió, informació, especulació, i a la vegada, d’incertesa i il·lusió, escric aquestes línies per a agrair infinitament a la família barcelonista per haver-me donat l’oportunitat de créixer com a futbolista. M’heu permès complir un somni i ha suposat un pas importantíssim en la meva carrera”.

A partir d’això, el també exespanyolista recalca que “en aquests últims mesos hem plantejat diversos escenaris de cara al futur. Tenia l’opció de seguir una temporada més al Barça i també de poder unir-me a un altre projecte, amb la idea de consolidar la meva carrera professional. En aquest sentit, aprofito l’ocasió per agrair a la direcció esportiva i a la junta directiva el fet d’haver tingut en compte el meu desig”. I és que no han posat cap problema en la seva sortida, molt probablement al Bruges belga, malgrat que era un home molt important per al Barça B. Però la categoria de bronze ja se li queda petita al davanter. I al primer equip no té, a hores d’ara, lloc.

La porta oberta que deixa Jutglà al Barça

Finalment, Jutglà ha reivindicat que “el futbol dona moltes voltes, i per descomptat deixo la porta oberta per tornar en el futur a vestir una samarreta tan important com la del Barça en dues o tres temporades. Fins aviat, culers”. Per tant, el de Sant Julià de Vilatorta confia a créixer a l’estranger i tornar a Barcelona més consolidat. I amb més opcions. I és que si finalment s’aconsegueix fitxar Lewandowski i es manté Aubameyang, Xavi Hernández tindrà dos homes veterans en la punta d’atac. En tres anys el polonès tindrà 36 anys i el gabonès 35, mentre que el mateix Jutglà tindrà una edat perfecta per triomfar en l’elit i, previsiblement, més experiència i aptituds.

El rendiment de Jutglà amb el primer equip del Barça

Jutglà, amb 23 anys, tot i formar part del filial blaugrana, aquest curs ha jugat vuit partits amb el primer equip i hi ha marcat dos gols. Va ser cabdal entre els mesos de desembre i gener, tot just després de l’arribada de Xavi i en una època de la temporada en la qual el Kun Agüero estava fora de combat, Ansu Fati i Memphis Depay lesionats, no s’acabava de confiar en Luuk de Jong i encara no hi havien arribat tots els reforços hivernals.

Exactament, va obrir la llauna en un partit al Camp Nou de Lliga contra l’Elx, i va completar la remuntada blaugrana al camp del Linares, als setzens de Copa. Més enllà dels gols, també va deixar grans sensacions i va demostrar que és un davanter molt complet. El seu darrer partit disputat i la seva darrera convocatòria va ser contra l’Alabès, tot just abans que es fes oficial la incorporació d’Aubameyang.



Més notícies
Ferran Jutglà celebra un gol amb Sergio Busquets i Pablo Gavi | Europa Press
El primer traspàs del Barça serà un futbolista molt estimat per l’afició
Notícia: El primer traspàs del Barça serà un futbolista molt estimat per l’afició
Comparteix
El club blaugrana podria treure entre cinc i deu milions d'euros per la venda de Ferran Jutglà
La selecció catalana en el seu últim partit amb Jamaica | FCF
Festival reggae de Deulofeu en el retorn de Catalunya (6-0)
Notícia: Festival reggae de Deulofeu en el retorn de Catalunya (6-0)
Comparteix
L'exblaugrana brilla a Montilivi amb un 'hat-trick' contra una inofensiva Jamaica
Imatge dels jugadors de La Masia amb Xavi Hernández i Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça burxa l’Espanyol a les xarxes socials
Notícia: El Barça burxa l’Espanyol a les xarxes socials
Comparteix
Els pericos no accepten que el club blaugrana defineixi Ferran Jutglà com un jugador de La Masia
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | Europa Press
La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Notícia: La llista de davanters que Xavi ha demanat que abandonin el Barça
Comparteix
El tècnic català no compta amb Memphis, Braithwaite i Luuk, segons el diari Sport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa