Fernández Alà s’alia amb Oriol Mitjà i presenta un pla per obrir el Camp Nou al públic

Lluís Fernández Alà, precandidat a les eleccions del Barça, ha posat en marxa el pla BARÇA-COVIDfree, una estratègia que té l’objectiu “d’aconseguir que s’obrin al públic alguns partits del Camp Nou que es considerin d’interès especial”. L’aspirant a la presidència del club blaugrana s’ha aliat amb Oriol Mitjà en l’elaboració d’un pla estratègic que “serà traslladat en els pròxims dies a LaLiga, la FIFA i la UEFA”.

“El Pla BARÇA-COVIDfree permetrà, a partir del mes de març, començar a tornar al camp, de forma gradual, sempre que el context epidemiològic sigui favorable, les mesures preventives siguin les adients per garantir la seguretat dels aficionats, dels treballadors i dels esportistes i, sobretot, sempre que les autoritats sanitàries ho validin”, ha especificat passió, seny i planter, precandidatura de Lluís Fernández Alà, en un comunicat.

En la nota informativa, el projecte ha explicat que proposarà “mesures preventives de caràcter general com el control d’aforaments a un màxim del 30%, control d’entrades i sortides, zonificació d’espais, mascareta, ús de gel hidroalcohòlic, preferiblement a l’aire lliure, i reducció de les interaccions”. També l’ús dels nous tests d’antígens ràpids per controlar l’accés als recintes i minimitzar el risc de contagi.

Per aconseguir el seu objectiu, Lluís Fernández Alà considera que “és important fer bondat aquest Nadal” i que, per aquest motiu, “parlarem amb el Barça per poder fer tests d’antígens el 23 i el 24 de desembre”. “Demanarem al club la possibilitat de col·locar carpes en les seves instal·lacions i, és clar, també facilitarem la nostra seu electoral. Som la candidatura del soci, sempre pensem en ell i en el moviment de les penyes. Volem convertir els problemes en reptes i els reptes en solucions”, ha sentenciat.Més notícies

Comença el procés electoral al Barça

El club blaugrana anuncia que el pròxim dimecres convocarà oficialment les eleccions a la presidència, que seran el 24 de gener en deu seus

Les explicacions de Víctor Font: “Amb Jordi Majó vam fer una excepció que no hauríem d’haver fet”

El líder de 'Sí al futur' demana passar pàgina, ja que "la situació del Barça ens demana que utilitzem el temps que tenim per explicar la nostra proposta als socis"

Nou comentari