Fernández Alà s’alia amb Oriol Mitjà i presenta un pla per obrir el Camp Nou al públic

El precandidat a les eleccions del Barça i l’epidemiòleg proposen una estratègia per permetre l’entrada d’afeccionats a l’estadi blaugrana

Lluís Fernández Alà, precandidat a les eleccions del Barça, ha posat en marxa el pla BARÇA-COVIDfree, una estratègia que té l’objectiu “d’aconseguir que s’obrin al públic alguns partits del Camp Nou que es considerin d’interès especial”. L’aspirant a la presidència del club blaugrana s’ha aliat amb Oriol Mitjà en l’elaboració d’un pla estratègic que “serà traslladat en els pròxims dies a LaLiga, la FIFA i la UEFA”.

“El Pla BARÇA-COVIDfree permetrà, a partir del mes de març, començar a tornar al camp, de forma gradual, sempre que el context epidemiològic sigui favorable, les mesures preventives siguin les adients per garantir la seguretat dels aficionats, dels treballadors i dels esportistes i, sobretot, sempre que les autoritats sanitàries ho validin”, ha especificat passió, seny i planter, precandidatura de Lluís Fernández Alà, en un comunicat.

En la nota informativa, el projecte ha explicat que proposarà “mesures preventives de caràcter general com el control d’aforaments a un màxim del 30%, control d’entrades i sortides, zonificació d’espais, mascareta, ús de gel hidroalcohòlic, preferiblement a l’aire lliure, i reducció de les interaccions”. També l’ús dels nous tests d’antígens ràpids per controlar l’accés als recintes i minimitzar el risc de contagi.

Per aconseguir el seu objectiu, Lluís Fernández Alà considera que “és important fer bondat aquest Nadal” i que, per aquest motiu, “parlarem amb el Barça per poder fer tests d’antígens el 23 i el 24 de desembre”. “Demanarem al club la possibilitat de col·locar carpes en les seves instal·lacions i, és clar, també facilitarem la nostra seu electoral. Som la candidatura del soci, sempre pensem en ell i en el moviment de les penyes. Volem convertir els problemes en reptes i els reptes en solucions”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari