El Barça s’oblida dels despatxos i torna a golejar (0-3)

El Barça, sobre la gespa, no falla. L’equip de Jonatan Giráldez s’ha oblidat de la possible alineació indeguda de la Copa de la Reina i ha quallat un partit seriós i convincent a terres andaluses. L’Sporting Huelva, setè classificat de la Lliga F, era conscient que, per intentar sumar quelcom positiu contra el FC Barcelona, calia plantejar un partit defensiu i resar. Les andaluses s’han tancat des dels primers instants, intentant dificultar el joc ofensiu blaugrana. Asisat Oshoala ha inaugurat el marcador al cap de vint minuts de joc, amb una rematada de cap. Deu minuts més tard, Mariona Caldentey ha aprofitat un mal rebuig per fer el segon. A la segona part, Oshoala ha fet la tercera diana del matx. Les culers han tingut bones oportunitats per ampliar diferències, però amb el 0 a 3 l’àrbitra ha xiulat el final. Una victòria més a la lliga. Per altra banda, el Llevant Les Planes ha obtingut un triomf crucial contra l’Alabès, un rival directe (1-0).

Oshoala i Mariona avancen el Barça

A la primera meitat, el Barça ha dominat la possessió amb mà de ferro i ha començat apropant-se amb perill des dels primers instants de matx. Les andaluses s’han tancat al darrere, tot i que han intentat sortir amb velocitat quan recuperaven la pilota. La resistència local ha durat vint minuts: Oshoala ha rematat amb el cap una passada de Fridolina Rolfö per fer el primer gol. Ana-Maria Crnogorcervic ha tingut una bona oportunitat per ampliar diferències, però ha xutat als núvols. Lucy Bronze també ha desaprofitat una opció, que ha aturat la seva compatriota Chelsea Ashurst. Finalment, ha estat Mariona qui ha fet el segon, amb una bona rematada dins l’àrea, després d’un mal rebuig de la defensa local. L’Sporting Huelva ha fet una passa endavant i ha creat perill a pilota aturada, però les culers ho han resolt bé.

Jonatan Giráldez, entrenador del Barça femení | Europa Press
Jonatan Giráldez, entrenador del Barça femení | Europa Press

Sentència a la represa

A la represa, Irene Paredes ha rematat de forma acrobàtica un córner i gairebé fa el tercer. Poc després, Chelsea ha fet una aturada molt meritòria a rematada d’Oshoala. El setge blaugrana no s’ha aturat i la mateixa Oshoala ha fet el tercer gol culer i el segon al seu compte particular, culminant una centrada de Mariona. Aitana Bonmatí, qui ha fet un partit discret de cara a porteria, ha xutat a les mans de la portera local un u contra u i, poc després, ha xutat al pal. Oshoala ha pogut fer el hat-trick amb un parell de bones ocasions, però no ha rematat amb encert. Salma Paralluelo, qui ha entrat al tram final, ha pogut fer el quart, però el seu xut ha picat al travesser. Amb el 0 a 3, s’ha arribat al final.

El Llevant Les Planes s’imposa a un rival directe (1-0)

El conjunt dirigit per Ferrán Cabello ha aprofitat una bona oportunitat de vèncer a casa un rival directe per la permanència a la Lliga F. Les locals han sigut superiors a l’Alabès, però el gol de la victòria no ha arribat fins al minut 80, obra de Laura Martínez. Les catalanes, amb aquest triomf, agafen oxigen a la classificació i deixen a les basques molt tocades. Tenint en compte que el següent rival del Llevant és el Barça, aquesta victòria agafa encara més rellevància.

Mapi León, celebrant el tercer gol del Barça femení contra el Rosengard al Camp Nou | FC Barcelona
El Barça femení no treu el peu de l’accelerador al Camp Nou (6-0)
Notícia: El Barça femení no treu el peu de l’accelerador al Camp Nou (6-0)