Món Esport
Jennifer Hermoso marxarà del Barça cap a un destí inesperat

La relació entre la davantera Jennifer Hermoso i el Futbol Club Barcelona podria estar a punt d’acabar. Un cop el seu contracte ja s’esgota, tot apunta que la madrilenya tancarà la seva etapa al club català i posarà rumb a un destí inesperat: la lliga de Mèxic. Segons informa el mitjà ESPN, s’oficialitzarà el seu traspàs a l’América.

Per una banda, en clau blaugrana hi ha dos moviments que deixen clar que Hermoso tindria poques oportunitats a l’equip de Jonatan Giráldez la temporada vinent. El club ha renovat l’altra davantera centre, Asisat Oshoala, i a més ha fitxat una de nova: Geyse Ferreira. En condicions normals, la primera esmentada és la titularíssima en l’esquema del tècnic gallec.

Mentrestant, la segona arriba a Catalunya provinent del Madrid Club de Futbol, i havent demostrat un gran potencial. De fet, totes dues han estat les màximes anotadores de la Lliga Iberdrola passada. A més, la incorporació de la brasilera significa fitxar una jove de 24 anys, i per tant obrir un nou cicle en l’aspecte ofensiu.

Jennifer Hermoso canviarà Catalunya per Mèxic

A l’altra cara de la moneda hi ha Hermoso. Si bé té 32 anys, encara té molt de futbol a les seves botes. Però també acumula una llarga trajectòria a l’elit futbolística. Ha jugat, entre altres, a l’esmentat Barça, al Paris Saint-Germain i a l’Atlètic de Madrid. Ho ha guanyat tot, i sembla que ja té ganes de provar les mels d’un futbol diferent.

L’América és una de les grans entitats futbolístiques de Mèxic. En termes generals, la seva secció masculina és ni més ni menys que la màxima guanyadora domèstica. És a dir, l’equip que més lligues ha guanyat. En canvi, la femenina només ha aixecat un trofeu (l’Apertura de 2018).

Segons les mateixes informacions d’ESPN, Hermoso serà la jugadora millor pagada de la plantilla de les águilas. No ha transcendit la xifra, si bé no deixa de ser quelcom lògic. Cal recordar que en la darrera gala de la Pilota d’Or va ser escollida com la segona millor futbolista de l’any 2021, només per darrere d’Alèxia Putellas.



Més notícies
Geyse Ferreira, jugadora del FC Barcelona femení | Euroa Press
El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Notícia: El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Comparteix
El Barça fitxa la davantera del Madrid CFF, Geyse Ferreira
Lucy Bronze, nova jugadora del FC Barcelona femení | Europa Press
El Barça femení reforça més la defensa amb una nova superestrella
Notícia: El Barça femení reforça més la defensa amb una nova superestrella
Comparteix
El Barça fitxa Lucy Bronze per reforçar el lateral dret
Nuria Rábano i Joan Laporta, nova jugadora del FC Barcelona femení i president del FC Barcelona | FC Barcelona femení
La prometedora nova jugadora del Barça femení pel lateral
Notícia: La prometedora nova jugadora del Barça femení pel lateral
Comparteix
Nuria Rábano fitxa pel Barça femení
Jennifer Hermoso torna per reforçar un Barça cada vegada més temible
Notícia: Jennifer Hermoso torna per reforçar un Barça cada vegada més temible
Comparteix
El club blaugrana anuncia el fitxatge de la davantera madrilenya, que arriba amb la carta de llibertat procedent de l’Atlètic de Madrid i firma per a les pròximes tres temporades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa