Món Esport
El Barça anuncia el comiat de cinc jugadores

El Futbol Club Barcelona ha comunicat que cinc jugadores del primer equip femení que acaben contracte aquest 30 de juny no renovaran i, per tant, es desvinculen automàticament del Barça. Les futbolistes que deixaran de ser blaugranes són Lieke Martens, Jenni Hermoso, Leila Ouahabi, Melanie Serrano i Candela Andújar. Cap d’aquests noms resulta una sorpresa, ja que totes elles ja ho havien comunicat amb anterioritat, però ara ja és oficial. El club ho ha anunciat amb una piulada que ha estat criticada per la seva sequedat.

Lieke Martens

La davantera neerlandesa fitxa pel París Saint-Germain (PSG) i abandona així el Barça després de cinc temporades. Va arribar l’any 2017 amb el guardó de millor jugadora del món sota el braç, però no ha acabat d’esclatar mai de la manera que s’esperava. Ha tingut bons moments, però no ha resultat un factor diferencial per a l’equip. Això sí, va ser fonamental per guanyar la UEFA Women’s Champions League de 2021.

Jenni Hermoso

L’atacant madrilenya farà les Amèriques i provarà sort a Mèxic, al Pachuca. És la màxima golejadora de la història del Barça femení i ha estat una jugadora importantíssima en diversos trams de les darreres temporades del conjunt blaugrana. Tanmateix, ja té trenta-dos anys i el seu rendiment ha baixat de forma significativa en aquest darrer curs. El Barça la va intentar renovar a finals de l’any passat, però les negociacions van fracassar i ja no s’ha tornat a provar.

Melanie Serrano, Leila Ouahabi i Candela Andújar

Aquestes tres jugadores van anunciar el seu adeu fa molt temps. Per una banda, Melanie Serrano es retira amb trenta-dos anys després d’una brillant trajectòria al club. Molt més sorprenent és el cas de Candela Andújar, que també es retira, però ho fa amb només vint-i-dos anys. No ha volgut explicar els motius d’aquesta decisió. Finalment, Leila Ouahabi també marxa, perquè considera que la seva etapa al Barça ja ha acabat, però ella no es retira, sinó que ha fitxat pel Manchester City.



Més notícies
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | @alexiaputellas
Alèxia rep crítiques ferotges després de reivindicar el futbol femení
Notícia: Alèxia rep crítiques ferotges després de reivindicar el futbol femení
Comparteix
La jugadora del Barça no creu "que s'arribi mai als termes del futbol masculí perquè per mi és una bombolla que explotarà"
Aitana Bonmatí, amb la selecció espanyola | Europa Press
Les declaracions d’Aitana sobre la selecció espanyola que s’han fet virals
Notícia: Les declaracions d’Aitana sobre la selecció espanyola que s’han fet virals
Comparteix
"Anem a totes, però no us flipeu", ha dit en referència a l'Eurocopa
Geyse Ferreira, jugadora del FC Barcelona femení | Euroa Press
El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Notícia: El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Comparteix
El Barça fitxa la davantera del Madrid CFF, Geyse Ferreira
Lucy Bronze, nova jugadora del FC Barcelona femení | Europa Press
El Barça femení reforça més la defensa amb una nova superestrella
Notícia: El Barça femení reforça més la defensa amb una nova superestrella
Comparteix
El Barça fitxa Lucy Bronze per reforçar el lateral dret

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa