El Barça torna al Johan amb la contundència habitual (7-0)

El conjunt de Jonatan Giráldez ha imposat la lògica contra el Reial Betis a l’Estadi Johan Cruyff i ha guanyat amb comoditat. A la primera meitat han buscat el gol amb insistència i el premi ha arribat de les botes de Geyse Ferreira. Uns minuts després, ha estat Keira Walsh qui ha ampliat diferències amb un bon gol des de la frontal de l’àrea. Tot i les constants arribades, el marcador no s’ha mogut més fins a la segona meitat. Claudia Pina ha fet el tercer amb una bona definició a passada de Fridolina Rolfö. Les andaluses no han pogut generar perill, però ha destacat Carmen Sánchez en atac. A l’hora de joc, Asisat Oshoala, qui acabava d’entrar, ha fet una altra diana a passada de Rolfö. Gairebé a la següent jugada, Mariona Caldentey, qui també ha entrat amb Oshoala, ha marcat el cinquè. La nigeriana, en només 45 minuts, ha fet un hat-trick: el sisè, després d’una bona jugada col·lectiva i el setè, a centrada de Mapi. Amb el 7 a 0 s’ha arribat al final.

Geyse i Walsh encarrilen el matx

Les culers, com era d’esperar, han dominat el duel amb autoritat des dels primers compassos. Al minut 14, Geyse ha obert la llauna, aprofitant un rebot després d’una gran centrada de Mapi León. Les blaugranes no s’han conformat i han anat a buscar el segon gol. Geyse l’ha pogut fer, però el seu xut s’ha estavellat al pal. Al minut 38, Keira Walsh ha augmentat l’avantatge amb una gran rematada des de fora l’àrea. Tot i que el setge ha estat constant, amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Geyse Ferreira, celebrant el primer gol del partit | @fcbfemeni

Golejada a la segona meitat i exhibició d’Oshoala

Just començar la segona part, Claudia Pina ha fet el tercer gol del matx, culminant una gran passada de Fridolina Rolfö. Al minut 61, Oshoala ha fet el quart, empenyent a gol una passada de la mort de Rolfö, l’assistent de luxe del duel d’avui. Mariona ha estat l’autora de la cinquena diana, tres minuts després. El domini del Barça ha estat aclaparador. Al minut 77, Oshoala ha fet el seu segon gol i el sisè de les culers. El hat-trick de la nigeriana ha arribat a centrada de Mapi, per tancar el partit.