Món Esport
Quin temps farà al Camp Nou? La previsió que té el Barça amb l’ai al cor

El Futbol Club Barcelona és a només unes hores de viure una nit històrica. El primer equip femení rep la visita del Reial Madrid al Camp Nou a la tornada dels vuitens de final de la UEFA Women’s Champions League i serà la primera vegada des de 1970 que les jugadores blaugranes disputen un partit amb públic al Camp Nou. A més a més, totes les entrades que hi havia a la disposició dels aficionats han estat retirades, així que es podria arribar a superar el rècord històric d’assistència d’un partit femení, que data de 1999 i va reunir 90.000 persones a la final del Mundial entre els Estats Units i la Xina en terres americanes.

La previsió del temps per al Barça-Madrid femení del Camp Nou

Tanmateix, la previsió del temps pot entorpir la festa futbolística que es preveu que es visqui al Camp Nou. Ja fa dies que plou constantment a Catalunya i a Barcelona i el dia d’avui s’ha llevat gris a la Ciutat Comtal. L’important, però, és quin temps farà a l’àrea de l’estadi entre les 18:45h i les 20:30h, que serà, aproximadament, l’estona que durarà el partit, sempre que no hi hagi pròrroga. En aquest sentit, els culers poden estar d’enhorabona, ja que es preveu que no plogui durant aquestes hores i, en tot cas, si han de caure algunes gotes, seran cap al final de l’enfrontament. A més a més, tampoc no serien grans ruixades, sinó que hauria de ser una pluja perfectament suportable.

Aquest partit no serà un cas aïllat

D’aquesta manera, les jugadores del Barça poden estar tranquil·les i concentrar-se en el partit. Malgrat que l’escenari les podria arribar a intimidar, ben segur que el públic serà un element que jugarà a favor de les culers, que estan citades amb la història al Camp Nou. A més a més, si es classifiquen passaran a les semifinals i tindran una nova oportunitat de tornar a jugar al gran estadi del Futbol Club Barcelona i, el més important, estaran a només tres partits de revalidar la Champions que ja es va poder aixecar la temporada passada.



Més notícies
Graham Hansen i Mapi León, jugadores del Barça, a la gespa del Camp Nou | @FCBfemeni
El gran perill del Barça femení al Camp Nou
Notícia: El gran perill del Barça femení al Camp Nou
Comparteix
Quan recentment s'ha obert un camp masculí per a un equip femení a Espanya, l'equip local ha perdut
Un mural d'Alèxia Putellas a la Vila de Gràcia | JGR (Tot Barcelona)
Quan i on veure el partit històric del Barça femení
Notícia: Quan i on veure el partit històric del Barça femení
Comparteix
Les blaugranes reben el Reial Madrid al Camp Nou en la tornada dels quarts de final de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa