Món Esport
Les set jugadores fonamentals del Barça que podrien marxar aquest estiu

El Futbol Club Barcelona s’està posant les piles als despatxos per renovar els contractes de les jugadores del primer equip femení, ja que moltes d’elles acaben o acabaven contracte a final de curs. L’entitat blaugrana va començar per tancar acords amb futbolistes fonamentals, com la capitana Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí o Patri Guijarro. Durant els darrers dies també s’ha fet oficial la renovació de la defensa central Mapi León fins a 2024, mentre que en les últimes hores el club ha anunciat que Marta Torrejón ha arribat al mateix acord i serà blaugrana durant dos cursos més.

Les set jugadores que acaben contracte aquest estiu

Ara bé, malgrat que el Barça ja hagi fet molta feina fins al moment, no es pot aturar. Hi ha encara set jugadores més, la gran majoria d’elles molt importants, que acaben contracte aquest estiu. La llista en qüestió està formada per la històrica Melanie Serrano, que darrerament renova temporada a temporada; l’estrella neerlandesa Lieke Martens; les golejadores Jenni Hermoso i Asisat Oshoala; la fonamental Leila Ouahabi; i les que sí que serien menys imprescindibles, Ana-Maria Crnogorcevic i Gemma Font. En cas que marxessin totes aquestes, el Barça es quedaria sense quatre titulars habituals.

L’estratègia del Barça

De tota manera, no hi ha cap mena de dubte que els despatxos del club treballen a tot drap per renovar totes les jugadores possibles. Els anuncis de Mapi León i Marta Torrejón, que han estat gairebé consecutius, donen a entendre que durant els pròxims dies hi haurà bones notícies a l’equip femení. A més a més, en cas que marxessin futbolistes rellevants, el conjunt de Jonatan Giráldez té un prestigi prou important per convèncer la jugadora que vulgui per fitxar pel Barça. D’aquesta manera, si bé algunes d’aquestes sortides podrien ser traumàtiques, a la vegada no hi ha gaires dubtes sobre el futur del club, que hauria de ser brillant i ple de títols.



Més notícies
Alexia Putellas, futbolista del Barça | Europa Press
La meravellosa campanya feminista del Barça al carrer i a les xarxes
Notícia: La meravellosa campanya feminista del Barça al carrer i a les xarxes
Comparteix
L'equip blaugrana penja a Barcelona i a les seves xarxes socials dues pancartes molt originals el 8M
Les jugadores del Barça celebren un gol | Europa Press
El Barça femení s’assegura un futur brillant amb dues grans notícies
Notícia: El Barça femení s’assegura un futur brillant amb dues grans notícies
Comparteix
El club s'ha posat les piles, ha renovat Mapi León i planeja més partits al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa