Món Esport
Com veure gratis el nou partit històric del Barça femení al Camp Nou
agraph -->

El Barça femení té una nova cita amb la història. Les futbolistes de Jonatan Giráldez tornaran a omplir el Camp Nou en un partit de la UEFA Women’s Champions League, aquest cop corresponent a les semifinals contra el Wolfsburg alemany. El duel es disputarà a les 18:45h i la televisió amb drets és la plataforma especialitzada en continguts esportius DAZN. Ara bé, per a aquest partit en qüestió no cal estar subscrit per poder-lo veure de forma gratuïta, ja que des del mateix canal de YouTube de DAZN es retransmet en obert.

La prèvia del Barça-Wolfsburg

Si bé el duel contra el Reial Madrid on es va batre el rècord d’assistència del futbol femení es va viure com una festa, aquest cop l’exigència per a les blaugranes serà major. La gran quantitat de públic a les graderies ja no serà notícia i a més a més s’enfronten contra l’equip que les va eliminar de la Lliga de Campions fa dues temporades, així que no val a badar. La possibilitat de repetir el triplet de la temporada passada és totalment viva, així que les culers han de tenir una actuació brillant per tal de tornar a assolir la mateixa gesta.

L’anàlisi del Wolfsburg, el rival

El Wolfsburg és el líder destacat de la Bundesliga, amb quatre punts d’avantatge sobre el Bayern de Munic, on acumulen una ratxa de deu victòries consecutives. A la Champions, les jugadores de Tommy Stroot han estat capaces de golejar el subcampió actual, el Chelsea, a qui van guanyar per quatre gols a zero a la fase de grups. En Lliga, també han apallissat recentment el Bayern per sis gols a zero. D’aquesta manera, el Barça haurà d’aprofitar l’empenta del Camp Nou per encarrilar l’eliminatòria a casa i no patir a Alemanya.

L’alineació del Barça

Pel que fa a l’equip de Jonatan Giráldez, les lesions continuen sent un dels problemes principals. Darrerament s’ha conegut que Lieke Martens ha recaigut i tampoc no estan disponibles jugadores tan importants com Mariona Caldentey, Asisat Oshoala, Clàudia Pina, Bruna Vilamala, Jana Fernández o Cata Coll. Per tant, el tècnic basc del Barça haurà de continuar fent malabars, tot i que pot presentar una alineació que faci molta patxoca: Sandra Paños; Marta Torrejón, Mapi León, Irene Paredes, Leila Ouahabi; Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Graham Hansen, Jenni Hermoso, Fridolina Rolfö.



Més notícies
Aitana Bonmatí, migcampista del Barça femení | JPA
Aitana: “Jugar al Camp Nou la vígilia de Sant Jordi és encara més especial”
Notícia: Aitana: “Jugar al Camp Nou la vígilia de Sant Jordi és encara més especial”
Comparteix
En declaracions a Món Esport, la migcampista del Barça femení ha analitzat la prèvia a l'anada de les semifinals de Champions contra el Wolfsburg
Lieke Martens, jugadora del Barça | Europa Press
Cop molt dur per al Barça femení en el moment més important de la temporada
Notícia: Cop molt dur per al Barça femení en el moment més important de la temporada
Comparteix
El club blaugrana ha comunicat que Lieke Martens ha recaigut de la seva lesió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa