Món Esport
I ara, a pensar en la Copa (6-0)
  • CA

Lluís Cortés havia dit en la roda de premsa prèvia al Barça-Betis de la Primera Iberdrola que era molt important concentrar-se en aquest partit i no pensar encara en la final de la Copa de la Reina que jugaran dissabte vinent. Doncs bé, les futbolistes blaugrana li han fet cas i han passat per sobre de les andaluses a l’Estadi Johan Cruyff (6-0).

Les golejadores del partit han estat molt diverses i això sempre és motiu d’alegria per a un entrenador, perquè demostra que tot l’equip està endollat. A la primera meitat (de fet, als primers deu minuts) Mapi León i Alèxia Putellas han avançat el Barça i pràcticament han sentenciat el partit.

El festival de gols s’ha acabat de celebrar a la segona meitat. Com si ho estiguessin fent expressament, les blaugrana han anat marcant un gol cada deu minuts, aproximadament. Al 56, gol d’Aitana, al 66, Jenni Hermoso, al 75, Patri Guijarro, i al 83, un altre cop Hermoso.

Ara, la il·lusió de les de Lluís Cortés és poder aixecar un nou títol. El pròxim dissabte 13 de febrer a les 17:30h, a Màlaga, el Barça es jugarà la final de la Copa de la Reina contra l’Escuelas de Fútbol de Logroño. Es tracta del darrer partit d’una competició que està ajornada des de l’any passat, a causa de la pandèmia del coronavirus, així que l’equip que guanyi serà el campió de la Copa de la Reina del 2020.



Més notícies
Graham, jugadora del FC Barcelona | FC Barcelona
El Barça femení guanya a Logronyo i estableix el millor inici històric de la competició (0-2)
Notícia: El Barça femení guanya a Logronyo i estableix el millor inici històric de la competició (0-2)
Comparteix
Les de Lluís Cortés encadenen 15 victòries consecutives
Alèxia Putellas celebra un gol | FC Barcelona
No és un clàssic, no són rivals (4-1)
Notícia: No és un clàssic, no són rivals (4-1)
Comparteix
Nova demostracó de força del Barça femení, que ha golejat el Reial Madrid amb moltíssima superioritat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa