Món Esport
La Federació Espanyola obre expedient a Koeman
  • CA

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha obert expedient a Ronald Koeman per les seves declaracions crítiques amb el VAR després del partit del Barça contra el Reial Madrid, disputat el passat 24 d’octubre al Camp Nou. Segons ha informat la Cadena SER, un jutge instructor serà l’encarregat de proposar i traslladar aquest dijous la possible sanció al tècnic holandès. El conjunt blaugrana podria perdre el seu entrenador de cara als pròxims compromisos de Lliga.

“Vull que algú m’expliqui algun dia per què fins ara el VAR només ha entrat en contra del Barça”, va declarar Koeman després d’un clàssic marcat pel polèmic penal de Lenglet sobre Sergio Ramos. Les paraules del tècnic blaugrana no van agradar primer al Departament d’Integritat i tampoc han estat ben rebudes pel Comitè de Competició. Segons el mateix reglament de la Federació Espanyola, aquells qui dubtin de l’honradesa i de la imparcialitat dels membres del col·lectiu arbitral poden ser sancionats.

D’altra banda, el Comitè també ha expedientat l’exdirectiu Xavi Vilajoana, que durant el clàssic va ser molt crític amb l’àrbitre. “Això és un puto escàndol, Munuera, te’n pots anar a cagar”, va piular. Encara que després va rectificar i es va disculpar, el més probable és que ell sí que sigui sancionat, tenint en compte les paraules poc amistoses que va utilitzar per valorar l’actuació del col·legiat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pitxolí a novembre 04, 2020 | 18:06
    Pitxolí novembre 04, 2020 | 18:06
    Si encara no l'entenia, segur que Koeman aviat entendrà el perquè de l'independentisme català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa