Món Esport
Farré proposa que el Barça creï una marca tèxtil pròpia que generi riquesa a Catalunya
  • CA

Jordi Farré continua donant pistes sobre el projecte que proposarà als socis del Barça per intentar persuadir-los. Aquest dimarts, el precandidat ha presentat les àrees esportiva i econòmica del seu projecte. De totes les qüestions de les quals ha parlat n’ha destacat, principalment, una: vol que el club blaugrana creï una marca tèxtil pròpia “amb roba esportiva, casual i fabricada a Catalunya”. Es tractaria d’una fórmula semblant a l’aplicada per Michael Jordan. “Pretenem crear un valor de marcar i riquesa per a Catalunya, generar entre 2.000 i 3.000 llocs de treball en tota la cadena de producció i aconseguir els ingressos directes que ara s’emporta Nike”, ha justificat.

En l’aspecte financer, el líder de Nou Impuls Barça ha revelat que el primer que farà serà “una auditoria molt concreta” per analitzar “el passat mandat”. “No ens agrada aixecar catifes, ja que és probable que a sota només hi hagi porqueria, però caldrà depurar responsabilitats si hi ha coses que no s’han fet bé”, ha justificat. Farré també ha apostat per un Espai Barça que es comenci “immediatament” i que “no li costi ni un euro al club”. Per aconseguir-ho, té previst que “una empresa concessionària” s’encarregui d’executar les obres, pagar una variable a l’entitat pels seus ingressos i assumeixi els riscos financers”.

En relació amb el Camp Nou, l’aspirant a la presidència ha deixat molt clar que l’estadi “ha de ser per a la família culer, tant per socis com per penyistes”. “Crearem un carnet Membership Premium per premiar la fidelitat dels seguidors. Tenim el principal objectiu de posar punt final a la revenda d’entrades. No volem que el Camp Nou sigui un camp neutre”, ha dit abans de repetir força vegades que no té cap dubte que les graderies no poden tenir un percentatge considerable d’afeccionats de l’equip rival.

Un projecte esportiu centrat en la Masia… i Neymar

Esportivament, la proposta de Farré girarà al voltant de dos pilars fonamentals. La seva intenció és que el primer equip estigui format per un 80% de jugadors de la Masia i que el 20% restant el formin “els millors jugadors del món”. Entre el col·lectiu de futbolistes més destacats, és clar, ha posat sobre la taula el nom de Neymar Jr. “Estem treballant per arribar a un acord amb ell. És evident que està predisposat a tornar el Barça. Ho està des de 15 dies després de fitxar pel PSG. A més, el seu fitxatge seria una gran forma d’il·lusionar en Leo Messi”, ha reflexionat.

En la seva compareixença, el cap de cartell de Nou Impuls Barça s’ha mostrat crític amb Víctor Font, que en una entrevista amb La Sotana va assegurar que si guanya les eleccions i Xavi no torna al Barça, pagarà l’abonament a tots els socis i sòcies. Farré ho ha considerat una “vacil·lada”. També ha carregat contra Florentino Pérez per les seves crítiques a les televisions. “Es pot tenir cara, però tanta no”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa