Món Esport
Farré: “El gran error ha estat no convocar les eleccions abans”
  • CA

Jordi Farré ha aprofitat la presentació de les seves propostes per a l’Espai Barça i la Fundació del club blaugrana per culpar la comissió gestora presidida per Carles Tusquets del possible ajornament de les eleccions a la presidència, ara per ara previstes per al 24 de gener. El líder de Nou Impuls Barça ha considerat que la junta en funcions ha actuat “irresponsablement” i que això ha situat l’entitat entre l’espasa i la paret, tenint en compte les restriccions del Govern per contenir el coronavirus.

“No sé si podrem votar el dia 24, espero que sí. El Barça necessita estabilitat i que hi hagi un nou president. El gran error ha estat no convocar les eleccions abans. El que va fer la comissió gestora va ser una irresponsabilitat. Em consta que segurament s’haurà d’aturar el procés. Nosaltres presentarem les signatures el dilluns. Estem molt a prop d’assolir l’objectiu. Demano un esforç als socis, ens queda molt poquet”, ha valorat Farré, que consideraria “una injustícia absoluta” que es paralitzés la recollida de firmes, ja que “hem hagut de fer una feina increïble per buscar suports”.

En cas que la junta electoral determini que els comicis no es poden celebrar el dia 24, Nou Impuls Barça és partidari d’aturar el calendari després de la proclamació de les precandidatures que aconsegueixin reunir més de 2.257 suports. “Encara no tenim les signatures, però amb els esforços que estem fent seria una llàstima que el dilluns no les poguéssim presentar. Si les eleccions s’han d’aturar, que sigui després de la recollida”, ha justificat.

Un Espai Barça adaptat a les necessitats del 2030

Sobre l’Espai Barça, Farré ha explicat que “arribarem a un acord amb un concessionari sobre l’explotació dels nous espais, amb el control del club, a canvi d’un fee fixe, assumpció dels costos de les obres i un variable referenciat a beneficis”. “Desenvoluparem l’explotació de serveis com restaurants, centres comercials, punts de celebració d’esdeveniments, etc. Executarem el projecte pensant en les necessitats del 2030, no en les del 2020. Obrirem l’Espai perquè sigui obert i Les Corts el pugui incorporar en el seu dia a dia”, ha afegit.

Respecte a la Fundació, l’aspirant a la presidència també ha estat contundent. “És una gran desconeguda perquè no fem servir la potència de la marca Barça. És un vehicle per gestionar projectes, però qui els ha de tirar endavant és el club. Hem d’aprofitar la seva potencialitat per donar a conèixer tot el que es fa des de la Fundació. El logotip de la Fundació hauria de ser l’escut, no unes lletres. Potenciaríem la marca. Aquesta és la grandesa de l’entitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa