Farré entrega pizzes als socis que signen a favor de la seva precandidatura

L’aspirant a la presidència del Barça, tal com va prometre, engega la peculiar campanya per aconseguir superar el tall de 2.257 firmes

Dit i fet. Aquest dimecres, tal com va anunciar en la inauguració de la seva seu, Jordi Farré ha obsequiat amb pizzes tots els socis que s’han apropat a signar a favor de la seva precandidatura. L’aspirant a la presidència del Barça ha premiat “els socis del millor club del món amb la millor pizza del món, la que fa en Fabián Martín, guanyador del World Greatest Gourmet Pizza de Nova York”.

“Tots els socis que vulguin signar a favor de Jordi Farré i, a la vegada, tastar la millor pizza del món encara tindran l’oportunitat de fer-ho durant els pròxims dies. Es poden acostar a la seu de Nou Impuls Barça el dijous 31 de desembre, des de les 10.00h fins a les 15.00h; l’1 de gener, de les 16.00h fins a les 20.00h; i, per últim, el 2 de gener, de 10.00h a 20.00h”, ha informat l’equip de comunicació de Farré.

També aquest dimecres, i al marge d’entregar “la pizza de la remuntada”, a la seu de Nou Impuls Barça hi ha hagut una exhibició de freestyle, una nova acció amb la qual Farré ha deixat clar que vol adreçar-se al públic jove.

Més informació

Nou comentari