Món Esport
Farré considera que l’enquesta de Mundo Deportivo està “completament manipulada”
  • CA

Primeres reaccions dels precandidats a les eleccions del Barça a l’enquesta de Mundo Deportivo. Jordi Farré ha emès un comunicat en el qual ha considerat que el sondeig està “completament manipulat” pel fet d’haver estat realitzat per Time Consultants, una empresa propietat de Jaume Masferrer, mà dreta de Josep Maria Bartomeu durant la seva etapa al capdavant del club blaugrana i principal assenyalat del Barçagate.

“L’enquesta dona uns resultats pèssims a la precandidatura de Jordi Farré, fet que contrasta amb les nostres dades internes i les d’altres mitjans de comunicació, que situen Farré en una segona posició en intenció de vot”, ha valorat Nou Impuls Barça. “L’objectiu d’aquesta enquesta és clar: eliminar de la cursa electoral a la presidència del Barça el precandidat Jordi Farré, un soci que es manté lluny de tots els grups d’influència i poder que es mouen al voltant del club”, ha afegit.

L’impulsor de la moció de censura contra Bartomeu també ha considerat que “les candidatures de Joan Laporta i Víctor Font són les dels mitjans de comunicació, dels poders fàctics i de consens”. “El nostre projecte engloba “tot el que significa ser soci del millor club del món: el barcelonisme, la germanor a l’estadi i la passió pel club”, ha sentenciat Farré.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa