Facilitar una entrada a un ultra sancionat li pot costar al Barça 3.500 euros
Els aficionats radicals del Barça que van barallar-se contra els Bukaneros del Rayo | HOOLIGANS TV

La Comissió Antiviolència ha informat aquest dijous que ha acordat proposar una multa de 3.500 euros al Barça pels fets que van passar l’3 de novembre del 2018 entre membres dels Boixos Nois i dels Bukaneros. Segons el comunicat emès, el càstig es remet a les “deficiències detectades en la distribució d’entrades” abans del Rayo Vallecano-Barça que es va jugar a Vallecas. 

 

“Abans de l’inici del partit es van produir enfrontaments entre grups d’ambdues aficions, i després de la intervenció dels funcionaris per restablir l’ordre, va ser interceptat un sobre amb 79 entrades. Entre elles, una facilitada pel club a un aficionat que comptava amb una prohibició d’accés en vigor”, explica el comunicat, que exposa que el Barça hauria distribuït per tant una entrada a un membre dels Boixos Nois amb una sanció vigent per a aquest partit. 

 

Aquells enfrontaments van acabar amb tres ferits a l’hospital. Els aficionats radicals del Barça es van passejar pel voltant de l’estadi del Rayo cantant càntics violents contra equips rivals i fent salutacions feixistes. Uns fets condemnats pel Barça, que va evidenciar el seu compromís “contra qualsevol forma de violència associada a l’esport”. Nou comentari